Emil Rengle, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Author: Diana Tilă

Emil Rengle vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 22:00, la Kanal D!

Voce puternică a generației sale, extrem de talentat, extravagant și performer charismatic în toate aparițiile sale, Emil Rengle vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 22:00, la Kanal D!

Citește și: Emil Rengle, dans spectaculos pe tocuri, pe ritm de manea! Iata ce show de senzatie a facut juratul pe scena "Imi place dansul"!

Emil Rengle, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cu o poveste de viață extraordinară, Emil Rengle provine dintr-o familie cu posibilități modeste, din Oradea, însă a reușit să absolve cu brio Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, specializarea Coregrafie și a ajuns la cele mai mari școli de dans din America.

Emil Rengle și-a construit cu dedicare cariera de dansator și coregraf, a avut nenumărate apariții televizate și a

colaborat cu unii dintre cei mai marți artiști români, precum INNA, Loredana, Marius Moga sau Alexandra Stan.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Citește și: Emil Rengle, miscari de locking dance, pe tocuri, la „Imi place dansul”!

Suspans si emotii in Semifinala

În anul 2018 a devenit cunoscut dansând pe tocuri și câștigând un prestigios show

de talente și astfel a reușit să își cultive talentul și libertatea de exprimare, influențând pozitiv o generație întreagă.

“Este dansul pe tocuri marca dvs. înregistrată?”, “Cât v-a plătit Florin Salam pentru un dans?”, “Cum ați scăpat de timiditate?”, “A fost un avantaj sau un dezavantaj să v ă  recunoașteți orientarea sexuală?”, “Ați reușit s-o convingeți pe mama că nu e vina ei?”, “Cât de mult doriți să

vă căsătoriți?”, “Câtă trecere aveți la femei?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Emil Rengle în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?