Cum arată și câți ani are fiica lui Aurelian Temișan? Dora este pasionată de muzică și actorie

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 10 mar 2023, 10:44

Cum arată și câți ani are fiica lui Aurelian Temișan?

Sursa: Aurelian Temișan Instagram

Cum arată și câți ani are fiica lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu. Dora moștenește talentul părinților ei.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt doi părinți mândri

și împliniți. Fiica lor, Dora, este pasionată de muzică și actorie și, de curând, a arătat tuturor cât este de talentată. Aceasta a cântat în duet cu tatăl ei pe scena Teatrului Național din București, iar publicul a fost fascinat. 

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Aurelian Temișan? Dramele care i-au marcat viața Monicăi Davidescu

Cum arată și câți ani are fiica lui Aurelian Temișan 

Dora Maria Davidescu Temișan a împlinit 12 ani și pare că le va călca pe urme părinților săi în ceea ce privește cariera artistică. Fiica lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu face cursuri de teatru, dar este pasionată și de muzică. În luna februarie, aceasta a urcat pe scena Teatrului Național din București și a cântat în duet, alături de tatăl său piesa Măicuță, îți mulțumesc, cei doi

oferind publicului un moment emoționant. 

Momentul artistic a avut loc în cadrul concertului susținut de Aurelian Temișan pe scena Teatrului Național din București, acolo unde au urcat pe scenă, alături de cântăreț și Sanda Ladoși și Monica Anghel. 

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

M-am bucurat de o sală atât de caldă, un public atât de dornic și nu puțini au  fost dintre cei care au fost și în noiembrie la concert, ceea ce înseamnă că dorința există și oamenii au nevoie de evadarea asta și de întoarcere la calitate ”, a mărturisit Aurelian Temișan, la scurt timp după concert. 

Citește și: Aurelian Temișan un cântăreț de nota zece, care a rămas corigent în clasa a șaptea la muzică 

Motivul dureros pentru care Aurelian Temișan are doar un singur copil 

Aurelian Temișan și soția sa, actrița Monica Davidescu, și-au dorit să devină din nou părinți și să-i ofere Dorei un frate sau o soră. Din păcate, în săptămâna a 8-a, sarcina actriței s-a oprit din evoluție. 

Cum arată și câți ani are fiica lui Aurelian Temișan? Dora este pasionată de muzică și actorie

Am pierdut o sarcină, după ce o aveam pe Dora. Nu a fost să fie, nu a fost să se dezvolte până la capăt, s-a oprit la 8 săptămâni de evoluție și asta a fost. De aceea, si la îndemnul medicului, mi-am zis: <<Mulțumește lui Dumnezeu și pentru ce ai și pentru ce nu ai!>>”, a declarat Monica Davidescu pentru Impact. 

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt împreună de 28 de ani și formează unul dintre cele mai frumoase și talentate cupluri de artiști din România. Cei doi au reușit în toată această perioadă să stea departe de scandaluri și să își trăiască frumos și discret povestea de dragostea. 

„Cred că fiecare știe când să lase de la sine ca să îi fie bine celuilalt. Ne ajutăm, ne ascultăm, încercăm să ne înțelegem necesitățile și mai ales avem un drum comun din care amândoi ne străduim să eliminăm piedicile, obstacolele care ne ies în cale. Mai ales prin oameni care își bagă coada cu păreri sau acțiuni care ne deranjează echilibrul”, au mărturist Aurelian Temișan și Monica Davidescu la împlinirea a 28 de ani de când sunt împreună pentru libertatea.ro.

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.