O tânără de 21 de ani a fost găsită fără viață, înfășurată în cearșafuri, într-un coș de cumpărături. În ziua dispariției, își anunțase mama că se întoarce acasă

Author: Andreea Buinoschi

Familia și apropiații au mers direct la poliție și au reclamat cele întâmplate, dar fără niciun rezultat

Sursa: nypost.com

O tânără de doar 21 de ani, din Statele Unite ale Americii, a fost găsită fără viață, într-un coș de cumpărături, înfășurată în cearșauri. Aceasta plecase la magazin și, deși i-a spus mamei că se întoarce, nu a mai ajuns înapoi.

O fată din Chicago, Statele Unite ale Americii, dispărută din luna ianuarie, a fost găsită fără viață, într-un coș de cumpărături, înfășurată într-un cearșaf.

Mama fetei a precizat că nu avea habar unde plecase fiica ei în acea zi.

O fată dispărută de două luni a fost găsită moartă, într-un coș de cumpărături

Conform New York Post, Rosa Chacon a fost surprinsă, pe camerele de supraveghere, în timp ce se urca într-o mașină pe care o comandase prin intermediul unei aplicații. Aceasta plecase chiar din fața casei, aflată pe South St.Louis

Avenue.

Mama fetei a oferit un interviu pentru ABC 7 Chicago și a declarat că nu știe unde mergea fata ei și nici cine comandase mașina respectivă. „Ea a spus: « Mă întorc, mamă. Am luat Uber până acolo și am luat Uber înapoi », asta mi-a spus”.

Mai mult decât atât, conform femeii, fiica sa nu plecase cu nimic la ea, nici măcar cu actul de identitate.

Pe de altă parte, unul dintre reprezentanții firmei de la care Rosa comandase mașina a declarat că nu a putut face publice informații despre victimă din motive ce țin de confidențialitate.

Citește și: „Repede, că au omorât copiii”. Doi minori din Gorj au ajuns în stare gravă la spital, după ce un TIR a strivit mașina în care se aflau

Familia și apropiații au mers direct la poliție și au reclamat cele întâmplate, dar fără niciun rezultat.

„Polițistul a spus că trebuie să fie comisă o infracțiune pentru ca ei să facă ceva”, a precizat unul dintre prietenii fetei.

Citește și: Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Trupul neînsuflețit a fost descoperit la trei kilometri distanță

Miercuri, 15 martie, cu doar trei zile înainte de ziua sa de naștere, trupul neînsuflețit al Risei Chacin a fost descoeprit pe o alee, în apropiere de Western Avenue și 24th Place, într-un cărucior de supermarket și înfășurat în cearșafuri.

Tânăra a fost identificată după tatuaje. „Nu știu cum de au inimă să facă așa ceva cuiva”, a declarat mama acesteia, aflată în stare de șoc.

„Mi-e dor de copilul meu! În mod normal, când fiica noastră pleacă, avem vești de la ea. Ne sună a doua zi, ne sună la o oră după ce pleacă, este într-o casă, este în siguranță, este frumoasă și caldă. Dar noi nu am auzit nimic”, a spus și tatăl fetei.

Cine este și câți ani are sfioasa Zehra din serialul Totul pentru familia mea! Iată cum a fost surprinsă talentata actriță İlayda Sezgin, în cele mai îndrăznețe ipostaze, dincolo de platourile de filmare

În încercarea de a afla cât mai repede ce se întâmplă cu fiica lor, părinții acesteia au angajat, inclusiv, detectivi, ei fiind și cei care au găsit-o.

Citește și: Cine este tânărul care a fost găsit mort, după două zile de dispariție, într-o pădure din Cluj. Era IT-ist și lucra de acasă

„Am început investigația și am obținut înregistrările telefonice ale Rosei Chacon(...) Am vorbit cu multe persoane și am urmat numeroase piste”, a precizat unul dintre membrii biroului de asistență, recunoscând că astfel de situații sunt des întâlnite în Chicago.