Profesorul care s-a sinucis intrând cu mașina într-un TIR a fost condus pe ultimul drum. Imagini emoționante cu elevii și cu colegii care i-au adus un ultim omagiu

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 mar 2023, 13:33

Bărbatul de 37 de ani nu a mai avut nicio șansă și a decedat, lucru pe care și l-a și dorit

Sursa: observatornews.ro, facebook

Cristian Stănilă a trimis un mesaj de adio, cu puțin timp înainte de a se sinucide, prin care recunoștea motivul care l-a împins să facă acest gest. Bărbatul nu a mai avut nicio șansă, deoarece mașina în care se afla s-a compactat.

UPDATE 

Nu și-a putut ierta faptul că și-a părăsit soția și copilul pentru o altă femeie, așa că a decis să se sinucidă. Ieri, 20 martie, Cristian a fost condus pe ultimul drum, iar elevii școlii în care preda și-au luat un ultim „la revedere”.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al profesorului a fost depus în curtea școlii, iar elevii și colegii de catedră au venit să depună o coroană fostului director.

Acesta își iubea foarte mult meseria și era îndrăgit și de elevi. Cu toții au venit să îi aducă un ultim omagiu, în ultima lui zi pe acest pământ.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1704/20301218/1/img.jpg

Știre inițială

Cristian Stănilă nu și-a putut ierta deciziile luate în urmă cu ceva timp, motiv pentru care, a hotărât să își pună capăt zilelor, la scurt timp după ce a trimis un mesaj de adio.

Incidentul a avut loc pe DN2, în Vrancea.

Mesajul de adio lăsat de Cristian Stănilă, înaine de a se sinucide

Vineri, 17 martie, în apropiere de localitatea Pufești, Vrancea, Cristian Stănilă s-a sinucis, într-un mod tragic. Acesta a intrat cu mașina într-un TIR și a murit pe loc. În momentul în care a văzut că TIR-ul venea, acesta a intrat în depășire, dar nu a mai revenit pe banda sa.

Impactul a fost atât de puternic, încât mașina pe care o conducea s-a compactat. Bărbatul de 37 de ani nu a mai avut nicio șansă și a decedat, lucru pe care și l-a și dorit. Un al doilea TIR a fost și el implicat în accident și, în încercarea de a evita tragedia, șoferul a tras de volan și l-a răsturnat.

În urmă cu un an, Cristian Stănilă a mai încercat o dată să își ia viața, dar autoritățile l-au oprit la timp.

Înainte de acest lucru, postase un mesaj de adio pentru fiul lui, pe contul său de Facebook.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Filmul tragediei în care Cristian, un director de şcoală din Tecuci, a ales să se sinucidă pe Drumul Morţii E 85: ”Te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat şi acum o fac definitiv”

Cristian luase decizia, în urmă cu doar câțiva ani, să divorțeze de soția lui, cu care avea și un copil, și să trăiască o poveste de dragoste cu o altă femeie.

Cu toate acestea, la scurt timp, remușcările au început.

Bărbatul nu și-a iertat niciodată acest lucru și nu a putut trece peste momentul în care și-a lăsat familia, așa că a decis să se sinucidă. După ce a trimis mesajul de adio fostei partenere, știind antecedentele sale, aceasta i-a răspuns: „Iar începi cu tâmpeniile astea?”.

Ultimele cuvinte ale lui Cristian, înainte de a intra cu mașina în TIR

„Când vei citi acest mesaj…nu voi mai fi… vei afla că am făcut accident cu un TIR …Asta trebuie să ştie**** (n.r. numele copilului) de acum încolo…tati e un înger care îi va veghea de sus….Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani şi ceva….nu m-am împăcat niciodată cu asta….

ultimii 2 ani au fost groaznici ….fără prieteni, fără un loc unde să îl numesc acasă…fără o familie …da Acea femeie m-a omorât cu adevărat …ţi-am lăsat toţi banii meransferaţi în cont 300 milioane am transferat pentru ****…să nu ştie nimeni….atât mai am…să te desurci o perioadă cu ****…nu am fost un tată bun pentru****

Citește și: Un bărbat a ucis o femeie, i-a gătit inima și a încercat să-și hrănească familia cu ea. Motivul pentru care a recurs la aceste acțiuni terifiante

în ultimii 2 ani…merita un om care să îi fie alături zi de zi…am pierdut multe momente când puteam fi lângă el…am fost de atâtea ori apăsat şi nervos când era cu mine…el voia doar să se joace şi eu nu eram în stare să îi ofer asta…ai grijă de puiul nostru…am încredere în**** că va fi lângă voi…te iubesc****. Să faci rost de certificatul de deces şi să îi faci lui**** pensie de urmaş", a fost mesajul tansmis mamei copilului său, conform antena3.ro.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!