Un bărbat a ucis o femeie, i-a gătit inima și a încercat să-și hrănească familia cu ea. Motivul pentru care a recurs la aceste acțiuni terifiante

Author: Lavinia Medrea

Un bărbat a ucis o femeie, i-a gătit inima și a încercat să-și hrănească familia cu ea

Sursa: Twitter @MagicBelle1

Un bărbat va petrece restul vieții după gratii după ce a tăiat și gătit inima unei femei și a ucis alte două persoane, inclusiv un copil de patru ani.

Un bărbat care a tăiat și a

gătit inima unei femei și a încercat să o dea de mâncare rudelor își va petrece restul vieții după gratii. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional!

Un bărbat a ucis o femeie, i-a gătit inima și a încercat să-și hrănească familia cu ea

Lawrence Paul Anderson din Oklahoma, un bărbat din SUA, a pledat vinovat de uciderea lui Andrea Lynn Blankenship, în vârstă de 41

de ani, și a recunoscut, de asemenea, că l-a ucis pe unchiul său, Leon Pye, în vârstă de 67 de ani, și pe nepoata lui în vârstă de patru ani, Kaeos Yates.

Mătușa sa, Delsie Pye, în vârstă de 66 de ani, a fost și ea rănită în atac, după ce a fost înjunghiată în mod repetat, dar a supraviețuit.

Citește și: Ultimul mesaj trimis de Cristian fostei sale soții înainte de a intra cu viteză într-un TIR, pe E85: ”Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi”

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Atacurile brutale au avut loc în februarie 2021, la doar câteva săptămâni după ce Anderson a fost eliberat din închisoare la jumătatea unei pedepse de 20 de ani pentru droguri, după ce a fost recomandat din greșeală pentru eliberare de către Comisia de grațiere și eliberare condiționată din Oklahoma.

Oficialii au declarat că acesta a pătruns în casa lui Blankenship și a înjunghiat-o până la moarte înainte de a-i scoate inima din corp. El a luat apoi organul eviscerat cu el în casa familiei Pyes, unde l-a gătit și a încercat să îl dea rudelor sale înainte de a-și înjunghia victimele.

Motivul pentru care bărbatul a comis aceste atrocități

Bărbatul a fost arestat după ce poliția a primit un apel la numărul de urgență cu privire la crimele sale. El a mărturisit crimele și a spus că „a gătit inima cu cartofi pentru a o da familiei sale ca să elibereze demonii”, potrivit unui agent de la Biroul de Investigații al statului Oklahoma.

LIVE UPDATE Ziua 387 de război.  Raport ONU: Rusia a comis crime de război de amploare în Ucraina. SUA și Germania spun că nu vor trimite avioane Ucrainei, după anunțul Poloniei

Citește și: Ancheta în cazul dublei crime din Iași se complică, la peste un an de când a avut loc! Ce a dezvăluit avocata principalului suspect: „Aceste detalii încep să îi susțină nevinovăția lui”

Procurorul Jason Hicks a vrut inițial să ceară pedeapsa cu moartea pentru Anderson, legală în statul Oklahoma în unele cazuri de crimă de gradul întâi, dar s-a renunțat la această solicitare la cererea familiilor victimelor, care nu au vrut să fie nevoite să audă în instanță detaliile macabre ale morții celor dragi lor.

„Nu vor să stea într-o sală de judecată și să asculte toate detaliile sângeroase a ceea ce s-a întâmplat cu cei dragi lor”, a declarat Hicks după pronunțarea sentinței.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”