Un medic dentist și-ar fi otrăvit soția și a fost arestat, după ce aceasta a fost deconectată de la aparate. Motivul halucinant pentru care a recurs, din nou, la acest gest

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 dec 2023, 02:10

Acesta este acuzat de comiterea unei crime de gradul întâi, imediat după ce femeia fusese deconectată de la aparate

Sursa: Facebook

Un dentist a fost acuzat de comiterea unei crime de gradul întâi, după ce și-ar fi otrăvit soția în repetate rânduri. După o perioadă de chin, femeia a fost deconectată de la aparate.

Un dentist din Colorado a fost arestat, deoarece și-ar fi otrăvit soția de mai multe ori, înainte ca aceasta să plece la sală. Bărbatul de 45 de ani a fost arestat la finalul săptămânii trecute.

Un dentist și-ar fi otrăvit soția de mai multe ori

James Craig a fost arestat în această duminică, 19 martie, după ce a fost acuzat că și-a otrăvit soția.

Conform Sky News, înainte ca soția lui să plece la sală, acesta i-ar fi pus otravă în shake-urile proteice.

Acesta este acuzat de comiterea unei crime de gradul întâi, imediat după ce femeia fusese deconectată de la aparate. Poliția din Colorado bănuiește că acesta folosea cianură și arsenic și dorea să își ucidă soția, pentru a putea să își oficializeze relația pe care o avea cu o colegă.

Angela, în vârstă de 43 de ani, a fost nevoită să meargă la spital de trei ori în patru săptămâni, iar medicii nu și-au dat seama ceea ce era în neregulă cu ea.

Citește și: „Am deşertat sacul şi am găsit copilul, învelit într-o perdea”. Declarațiile înfiorătoare ale femeii care a găsit bebelușul aruncat la groapa de gunoi din Oravița

Mai mult decât atât, poliția din Aurora, o suburbie a orașului Denver, a început investigațiile asupra medicului dentist, după ce un coleg de muncă de-al lui James Craig i-a povestit unei asistente că acesta a comandat potasiu și cianură, deși ei nu au nevoie de așa ceva.

Conform unui mandat de arestare, în care sunt prezente probele incriminatorii, medicul dentist a căutat, pe internet, „este arsenicul detectabil la autopsie?”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bărbatul era cel care pregătea shake-urile soției

Angela mergea la sală, iar James Craig era cel care îi pregătea shake-urile proteice, iar poliția este de părere că punea arsenic în băuturile respective. După ce, în primă instanță, femeia a supraviețuit, medicul a comandat cianură de potasiu.

Pentru a nu fi prins, acesta le spusese colegilor de birou să nu deschidă pachetul, care fusese livrat la locul de muncă, doar că un alt angajat l-a deschis și a povestit totul autorităților, inclusiv faptul că avea mari probleme financiare și că nici problemele din căsnicie nu lipseau.

De asemenea, anchetatorii sunt de părere că, în perioada în care soția lui se afla în spital, acesta se întâlnea cu amanta care îl vizita regulat.

Citește și: „Iubitul meu frățior, de ce trebuie sa trecem prin asta?” După ce a intrat în stop cardio-respirator, Ionuț a murit, în urma unui accident produs în Buzău, pe „Drumul Morții”

„Având în vedere istoricul nostru, știu că trebuie să fie declanșator. Ca să știi, nu te-am drogat. Totuși, sunt foarte îngrijorat”, a precizat medicul dentist, conform declarației de arestare.

Cu toate acestea, conform lui Toni Kofoed, sora Angelei, în urmă cu cinci ani, bărbatul și-ar fi drogat soția, deoarece ar fi plănuit să își ia viața și nu voia ca femeia să îl poată salva.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!