„Iubitul meu frățior, de ce trebuie sa trecem prin asta?” După ce a intrat în stop cardio-respirator, Ionuț a murit, în urma unui accident produs în Buzău, pe „Drumul Morții”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 mar 2023, 15:04

Trei victime au fost înregistrate: două persoane rănite și un decedat

Sursa: Facebook

Alex Homoc și-a pierdut viața la vârsta de 21 de ani, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier, în Buzău, pe „Drumul Morții”

Alex Homoc este un unul dintre șoferii care și-au pierdut viața în Buzău, din cauza unui accident rutier care s-a produs pe „Drumul Morții”. Neatenția și condițiile de drum nefavorabile i-au adus acestuia sfârșitul.

Alex a murit într-un accident rutier, în Buzău, din cauza neatenției

Ieri, 20 martie, Alex Homoc a murit. Impactul a fost unul atât de violent, încât acesta nu a mai avut nicio șansă.

O cisternă, două autoturisme și două TIR-uri au fost implicate în carambolul de pe Drumul European E 85, în județul Buzău.

Trei victime au fost înregistrate: două persoane rănite și un decedat. Ceața a scăzut extrem de mult vizibilitatea, iar drumul, care este considerat ca fiind cel mai periculos din România, s-a transformat, din nou, într-un adevărat loc de groază.

Accidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Poșta Câlnău.

Un taximetrist, în vârstă de 62 de ani, aștepta să vireze la stânga, moment în care, Alex, aflat la volanul unui autoturism, nu l-a observat și l-a lovit din spate, cu putere.

Mașina lui Alex și cea a taximetristului au ajuns pe contrasens și au lovit o cisternă cu numere de Ucraina, urmând să fie lovite și alte două tiruri.

Citește și: „Repede, că au omorât copiii”. Doi minori din Gorj au ajuns în stare gravă la spital, după ce un TIR a strivit mașina în care se aflau

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„A văzut târziu că face stânga, nu a mai avut timp, cică ar fi încercat să intre între mine și taxiul, nu a reușit, l-a lovit și de acolo a ricoșat într-un camion, care venea de pe contrasens, l-a învârtit și ne-a lovit pe amândoi. Viteza prea mare presupun, mai mult ca sigur a fost de vină, ceață, nu trebuia mers cu viteză foarte mare”, a declarat Mircea Lungu, unul dintre șoferi.

Familia tânărului este îngenuncheată de durere

Familia și prietenii au avut parte de un șoc imens în momentul în care au aflat de pierderea lui Alex. În mediul online, mai multe mesaje au început să fie postate pentru acesta și nimeni nu se poate obișnui cu ideea pierderii lui Alex Homoc.

„Poza nu trebuia să fie alb-negru, trebuia să fie viu colorată, cum erai tu și sufletul tău.

Iubitul meu frățior, de ce trebuie sa trecem prin asta? De ce ai plecat și ne ai lăsat pe toți? Erai raza de lumina din viața noastră, erai sufletul nostru bun și frumos.

Citește și: Filmul tragediei în care Cristian, un director de şcoală din Tecuci, a ales să se sinucidă pe Drumul Morţii E 85: ”Te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat şi acum o fac definitiv”

Te iubesc mult și regret din suflet că nu am petrecut și mai mult timp cu tine, și poate uneori am fost enervantă…Dar ce rost mai are acum, când ai prins aripi și stai deasupra noastră? Rămâi îngerul nostru păzitor, frumos și strălucitor. Toată lumea te iubește, scumpul nostru! Drum liniștit și lin către noua ta casa! Rămâi în inimile noastre veșnic!”, a fost mesajul postat de sora acestuia.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!