4 filme cu Joe Pesci. A jucat în cea mai vizualizata producție de Crăciun

Author: Bianca Vidoi

A jucat în cea mai vizualizata producție de Crăciun

Sursa: Facebook Joe Pesci

Joe Pesci s-a născut pe 9 februarie 1943, iar la doar patru ani, acesta și-a început cariera, cu ajutorul unui post de radio, iar acestea sunt cele mai interesante filme cu actorul.

Actorul împlinește

astăzi 80 de ani, însă nu se cunosc multe informații legate de viața sa încă din 1999, atunci când a decis să renunțe la actorie și la cariera sa. Iată 4 filme cu Joe Pesci.

Citește și: Florin Zamfirescu: o carieră de succes. La 6 ani a luat primul premiu pentru recitator

Filme cu Joe Pesci în rol principal

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

My Cousin Vinny

Doi tineri plecați în vacanță sunt surprinși de polițiștii ce îi arestează pentru crimă. Cei doi sunt disperați, departe de casă și în căutare de soluții care să le dovedească nevinovăția.

Pentru a ieși din această situație nefericită, unul dintre tineri decide că este timpul să apeleze la un verișor, Vinny, care se presupune că e avocatul familiei. Vinny își face apariția într-un mod excentric, îmbrăcat bizar, la braț cu iubita sa, lucruri care nu sunt deloc pe placul procurorului ce anchetează cazul, mai mult de atât, tinerii află că Vinny nu a câștigat niciun caz până acum. Oare va reuși acesta să îi elibereze pe cei
doi?

With Honors

Filmul pune în atenția spectatorilor un grup de studenți ce sunt surprinși de o situație neobișnuită atunci când un bătrân fără adăpost apare în casa lui Monthy și a colegilor lui. Monthy Îl găsește pe bătrân atunci când merge în biblioteca locuinței pentru a scoate la xerox câteva foi pentru lucrarea sa. Atunci îl găsește pe Simon, însă în momentul în care îl evacuează, băiatul își scapă unica copiei a lucrării pe jos, bătrânul luând-o, propunându-i un târg. Pentru fiecare ajutor pe care băiatul i-l va oferi, băiatul va primi o pagină a lucrării sale. Din această situație, băieții vor învăța câteva lecții importante despre viață, chiar de la bătrânul fără adăpost.

Citește și: Cine este Radu Jude, românul selectat în juriul Festivalului de Film de la Berlin 2023

Filme cu Joe Pesci în rol secundar

The Good Shepherd

Edward Wilson este singurul martor al sinuciderii tatălui său, iar cele mai importante caracteristici ce îi dictează viața sunt onoarea și discreția. Cele două calități ale bărbatului îi fac pe cei de la CIA să îl recruteze pentru a face parte din această echipă. Wilson a început să fie din ce în ce mai suspicios, mai ales din cauza traumelor ce au rămas în urma Războiului Rece. Cu toate că puterea lui crește, acesta nu mai are încredere în oamenii din jurul lui. Această obsesie îl va separa de persoanele dragi, dar și de propria persoană.

Mihai Malaimare Jr, românul nominalizat la Oscar 2020

Home Alone

Familia McCallister își dorește să petreacă sărbătorile de Crăciun alături de unchi, verișori, bunici, departe de casă, în Paris. În dimineața în care toată lumea se pregătește să plece, părinții îl uită pe Kevin, un băiețel de 8 ani. Însă micuțul nu este speriat de această situație bizară, ba chiar mai mult, acesta era mai liniștit, dar acest lucru avea să se schimbe atunci când doi hoți decid să jefuiască locința în care băiatul stătea. Curajosul și inteligentul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-și apăra casa.

Citește și: Calendarul Festivalului de Film de la Berlin 2023. Steven Spielberg va primi Ursul de Aur onorific pentru întreaga sa carieră

Surse: Facebook Joe Pescicinemagia.ro

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”