În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer este îngenunchiat de criticile dureroase ale surorii sale, Asiye! „Dacă așa o să aibă grijă de noi, mai bine să nu aibă!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 feb 2023, 11:55
totul pentru familia mea Foto(7)

Omer, doborât de regrete si frământări

Sursa: Captură KANAL D

Asiye descoperă că a ajuns în pragul morții tocmai din cauza fratelui ei! Reacția fetei îl va umili cumplit pe Ömer, deoarece faptele lui vor fi aflate de toți colegii lui de la școală.

Serialul Totul pentru familia mea, difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D, aduce în atenția publicului noi situații pline de dramatism și emoții, pe care le trăiesc personajele principale aflate într-o continuă lupta de supraviețuire în condiții dificile. Incidentul provocat de Omer va aduce noi probleme în sânul familiei sale, deoarece Asiye va descoperi adevărul despre implicarea acestuia în afacerile ilegale ale cămătarului Tayfun, cel care a fost

la un pas de o ucide.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer este îngenunchiat de criticile dureroase ale surorii sale, Asiye

În noul episod dramatic din această seară, din serialul Totul pentru familia mea, chinul lui Omer se va prelungi. Tânărul va fi îngenunchiat de regrete și frământări ce vor fi amplificate de reacția surorii lui, Asiye în clipa

în care aceasta va descoperi adevărul despre colaborarea lui cu temutul cămătar Tayfun, care fusese la un pas de a provoca încă o tragedie în familia Eren.
Între timp, Doruk se zbate să o recucerească pe Asiye și încearcă disperat să îi demonstreze dragostea și aprecierea lui și să îi recâștige încrederea.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care seducătorul Ogün Kaptanoğlu a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Resul! Și-a dorit renumitul actor să încheie colaborarea sau a fost nevoit?

„O să te conving de ce să mă ierți iar și să ai din nou încredere în mine!”, spune tânărul Doruk.

Pe de altă parte, Sengul se va confrunta cu o nouă problema în familie, când va observa din întâmplare că soțul ei, Orhan, ia masă cu o altă femeie și par destul de apropiați, spre marea ei disperare.

Însă femeia nu va rămâne deloc indiferentă ci va acționa pentru a-și proteja căsnicia.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Între timp, Asiye află că ajunsese în pragul morții tocmai din cauza lui Omer, care colaborase cu Tayfun în afaceri ilegale și este extrem de dezamăgită de faptul că fratele ei a recurs la acel compromis de dragul banilor, fără să îi pese că le va pune viață în pericol.

„Încă nu pot să înțeleg ce a făcut Omer! Pe lângă faptul că m-a mințit, cum a putut să facă el cămătărie că să întrețină casa? Mereu zice că are el grijă de noi. Dacă așa o să aibă grijă de noi, mai bine să nu aibă!”, spune Asiye.

Afra, fiica lui Gonul din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze alături de iubitul ei! Iată cine este carismaticul actor care i-a cucerit inima superbei Ecem Sena Bayır!

Pe de alta parte, tânărul Berk va trece prin momente dramatice, după moartea fulgerătoare a tatălui sau. Aybike va încerca din răsputeri sa îl consoleze si sa ii fie alături in clipele grele, însă nimic nu pare sa îl ajute pe rebelul adolescent sa depășească trauma vieții sale. 

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător de condoleanțe după producerea teribilelor seisme în Turcia! Iată ce a transmis celebrul actor Celil Nalçakan pe contul lui de socializare!

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!