Adevăratul motiv pentru care tânăra actriță Damlasu İkizoğlu a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Melisa! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 feb 2023, 11:07
Damlasu İkizoğlu Foto(5)

Damlasu İkizoğlu, o tânără speranță a cinematografiei turcesti

Sursa: Twitter Damlasu İkizoğlu

Damlasu İkizoğlu este considerată o revelație a cinematografiei turcești! Iată de ce s-a retras din distribuția serialului Totul pentru familia mea, înainte de încheierea filmărilor!

Damlasu İkizoğlu are doar 24 de ani și cu toate acestea a reușit să fascineze publicul din Turcia încă de la prima ei apariție pe micile ecrane, în urmă cu trei ani, când a debutat pe platourile de filmare. Cu un talent uluitor și o carismă captivantă, tânăra actrița interpretează cu o pasiune uriașă. Telespectatorii din România au cunoscut-o recent în serialul Totul pentru familia mea în care a jucat rolul Melisă, o tânără

la fel de ambițioasă așa cum este și în viață reală. Însă spre marea dezamăgire a fanilor săi, Damlasu a părăsit distribuția îndrăgitei producții, cu mult înainte de încheierea filmărilor.

Adevăratul motiv pentru care talentată actriță Damlasu İkizoğlu a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea

Damlasu İkizoğlu a venit pe lume în 1998, în Antalya, unde a crescut și a primit o educație de seama din partea

părinților săi, care s-au dedicat trup și suflet pentru că această să dispună de toate condițiile pentru a studia și a-și îndeplini visul de a deveni o actriță celebra. Ambițioasa tânăra a visat încă din perioada copilăriei să ajungă în mirifica lume a cinematografiei, iar la vârsta majoratului, aceasta a decis să se înscrie la Facultatea de Arte Plastice, în cadrul Universității Marmara, Secția de Cinema și Televiziune, pe care a absolvit-o cu succes.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Asiye și Ömer, în pericol de moarte!

În anul 2015, Damlasu İkizoğlu a debutat pe scena Teatrului de Stat din Antalya, în piesă Aslan Kral Müzikali, iar trei ani mai târziu, tânăra a fost selectată în urmă unui casting să joace primul ei rol într-o producție de

televiziune, Mirasyedi, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

În 2020 Damlasu a jucat în serialul Babylon, iar în anul 2021 actrița a fost cooptată în distribuția producției Totul pentru familia mea, care a reprezentat un alt mare succes al carierei sale. Însă fanii săi au fost dezamăgiți când a părăsit distribuția după doar un an de la începerea filmărilor, deoarece personajului ei Melisa a provocat un grav accident rutier în urma căruia iubitul ei, Kadir, a murit și părinții ei au fost nevoiți să o ducă departe de Istanbul pentru a nu fi acuzată de crimă.

Damlasu a distribuit în aprilie 2022, pe contul ei de socializare un mesaj prin intermediul căruia și-a luat rămas bun de la colegii săi de platou. La scurt timp însă, tânăra actriță a anunțat tot în mediul online că va începe un nou proiect important pentru carieră ei, un rol în producția Baba, care a făcut furori în Turcia și peste hotare.

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, anunț neașteptat în mediul online! Iată cum și-a surprins fanii celebra actriță Simge Selçuk! Ce decizie radicală a luat de curând!

„Da! Călătoria Melisei a ajuns la final! Serialul Totul pentru familia mea a fost o aventură foarte frumoasă pentru mine! Mulțumiri nesfârșite echipei de producție și dragului meu director Serkan Birinci pentru că mi-a oferit acest rol frumos! Adevăratul meu frate Celil Nalcakan, sunt atât de bucuroasă să te-am avut aproape! Dragii mei Simge Selcuk și Onur Seyit Yaran, sunt foarte fericită că am fost o familie pe platourile de filmare!”, a scris Damlasu İkizoğlu pe contul ei de Instagram.

Citește și: Melisa din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent, tânăra actriță Damlasu İkizoğlu!