Adevăratul motiv pentru care tânăra actriță Damlasu İkizoğlu a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Melisa! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 feb 2023, 11:07
Damlasu İkizoğlu Foto(5)

Damlasu İkizoğlu, o tânără speranță a cinematografiei turcesti

Sursa: Twitter Damlasu İkizoğlu

Damlasu İkizoğlu este considerată o revelație a cinematografiei turcești! Iată de ce s-a retras din distribuția serialului Totul pentru familia mea, înainte de încheierea filmărilor!

Damlasu İkizoğlu are doar 24 de ani și cu toate acestea a reușit să fascineze publicul din Turcia încă de la prima ei apariție pe micile ecrane, în urmă cu trei ani, când a debutat pe platourile de filmare. Cu un talent uluitor și o carismă captivantă, tânăra actrița interpretează cu o pasiune uriașă. Telespectatorii din România au cunoscut-o recent în serialul Totul pentru familia mea în care a jucat rolul Melisă, o tânără

la fel de ambițioasă așa cum este și în viață reală. Însă spre marea dezamăgire a fanilor săi, Damlasu a părăsit distribuția îndrăgitei producții, cu mult înainte de încheierea filmărilor.

Adevăratul motiv pentru care talentată actriță Damlasu İkizoğlu a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea

Damlasu İkizoğlu a venit pe lume în 1998, în Antalya, unde a crescut și a primit o educație de seama din partea

părinților săi, care s-au dedicat trup și suflet pentru că această să dispună de toate condițiile pentru a studia și a-și îndeplini visul de a deveni o actriță celebra. Ambițioasa tânăra a visat încă din perioada copilăriei să ajungă în mirifica lume a cinematografiei, iar la vârsta majoratului, aceasta a decis să se înscrie la Facultatea de Arte Plastice, în cadrul Universității Marmara, Secția de Cinema și Televiziune, pe care a absolvit-o cu succes.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Asiye și Ömer, în pericol de moarte!

În anul 2015, Damlasu İkizoğlu a debutat pe scena Teatrului de Stat din Antalya, în piesă Aslan Kral Müzikali, iar trei ani mai târziu, tânăra a fost selectată în urmă unui casting să joace primul ei rol într-o producție de

televiziune, Mirasyedi, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

În 2020 Damlasu a jucat în serialul Babylon, iar în anul 2021 actrița a fost cooptată în distribuția producției Totul pentru familia mea, care a reprezentat un alt mare succes al carierei sale. Însă fanii săi au fost dezamăgiți când a părăsit distribuția după doar un an de la începerea filmărilor, deoarece personajului ei Melisa a provocat un grav accident rutier în urma căruia iubitul ei, Kadir, a murit și părinții ei au fost nevoiți să o ducă departe de Istanbul pentru a nu fi acuzată de crimă.

Damlasu a distribuit în aprilie 2022, pe contul ei de socializare un mesaj prin intermediul căruia și-a luat rămas bun de la colegii săi de platou. La scurt timp însă, tânăra actriță a anunțat tot în mediul online că va începe un nou proiect important pentru carieră ei, un rol în producția Baba, care a făcut furori în Turcia și peste hotare.

Cine este și câți ani are rebela Yasmin din serialul Totul pentru familia mea! Cum a arată talentata actriță fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă Eylül Lize Kandemir, dincolo de platourile de filmare!

„Da! Călătoria Melisei a ajuns la final! Serialul Totul pentru familia mea a fost o aventură foarte frumoasă pentru mine! Mulțumiri nesfârșite echipei de producție și dragului meu director Serkan Birinci pentru că mi-a oferit acest rol frumos! Adevăratul meu frate Celil Nalcakan, sunt atât de bucuroasă să te-am avut aproape! Dragii mei Simge Selcuk și Onur Seyit Yaran, sunt foarte fericită că am fost o familie pe platourile de filmare!”, a scris Damlasu İkizoğlu pe contul ei de Instagram.

Citește și: Melisa din serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent, tânăra actriță Damlasu İkizoğlu!

 


Episodul 79 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 27 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.