Şengül din serialul Totul pentru familia mea, mândră de mama sa, care va începe un nou proiect deși are 77 de ani! Iată de la cine a moștenit talentul și frumusețea celebra actriță Fadik Sevin Atasoy!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2023, 22:50
Fadik Sevin Atasoy Foto(5)

Fadik Sevin Atasoy, o actriță desăvârșită

Sursa: Captură KANAL D

Fadik Sevin Atasoy, mesaj emoționant pentru mama sa, care va începe un nou proiect! Iată cum arată renumita actriță Emel Göksu, la cei 77 de ani!

Fadik Sevin Atasoy face parte din categoria celor mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. În cele două decenii de activitate îndrăgită actrița a fascinat publicul cu talentul ei desăvârșit și cu o carisma aparte, în numeroasele proiecte în care a jucat. În România publicul a cunoscut-o de curând pe celebra actrița în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în cel mai recent rol, care i-a adus mare succes.

Fadik Sevin Atasoy duce mai departe cu mândrie renumele părinților săi, doi mari actori emblematici ai cinematografiei turcești. În urmă cu doar câțiva ani, îndrăgită actrița l-a pierdut pe tatăl ei, însă are o relație specială cu mama sa, pe care o admira și o respectă enorm și îi este recunoscătoare pentru tot ceea ce a învățat de la ea de-a lungul anilor.

Şengül din serialul Totul pentru familia mea, mândră de mama sa, care va începe un nou proiect deși are 77 de ani

Fadik Sevin Atasoy s-a născut în anul 1975, în Ankara, într-o familie de actori celebri și foarte apreciați în Turcia. Părinții săi, actorul Sönmez Atasoy și mama sa, marea actriță, Emel Göksu, i-au insuflat pasiunea și dragostea pentru actorie și au sprijinit-o să le calce pe urme. Încă din vremea copilăriei, Fadik Sevin a luat contact cu fascinantă lume a cinematografiei și de atunci și-a dorit să ajungă o actrița renumită asemena părinților săi.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer intră într-o mare încurcătură!

După absolvirea liceului, Fadik Sevin Atasoy a fost admisă la Facultatea de Muzică și Arte ale Spectacolului din cadrul Universității Bilkent pe care a încheiat-o cu brio în anul 1998, iar la scurta vreme a început să joace pe scena Teatrului de Stat din Antalya, acolo unde peste ani a ajuns să conducă instituția, fără însă să renunțe la proiectele de televiziune și de cinema.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2011, Fadik Sevin Atasoy a fost marcată de pierderea tatălui sau, Sönmez Atasoy, la vârsta de 67 de ani, din cauza unei boli incurabile care l-a răpus în doar câteva luni.

De atunci, celebra actrița o mai are doar pe mama sa, celebra actrița Emel Goksu, pe care o idolatrizează și o respectă enorm. Cele două au o relație specială și adoră să petreacă timp liber împreună. De asemenea, Fadik îi este recunoscătoare mamei sale pentru tot ceea ce a învățat de la ea de-a lungul anilor.

De curând, Fadik Sevin Atasoy a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care apare mama să, dar și un mesaj emoționant în care aceasta îi transmite celei mai importante femei din viață să succes în

noul ei proiect de televiziune în care va juca, în ciuda vârstei sale de 77 de ani.

„Dragă mamă, succes în noul tău proiect!”, a scris Fadik Sevin Atasoy pe contul ei de Instagram.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai amuzante ipostaze alături de partenerul ei de platou, Orhan! Iată cum au fost surprinși talentații actori Fadik Sevin Atasoy și Cüneyt Mete, în spatele camerelor de filmat!