Tatăl bărbatului care a agresat și ucis o fetiţă de 8 ani din Botoşani cere pedeapsa maximă pentru fiul său. Detaliile cutremurătoare care au ieșit la iveală acum: „Nu îmi vine să cred”

Autor: Silvia Cirstea

Bărbatul de 32 de ani, presupusul criminal, și fetița de 8 ani 

Sursa: Captură YouTube

Tatăl bărbatului care și-a agresat și ucis propria nepoată a făcut primele declarații despre fiul său. Iată ce spune bărbatul despre gestul revoltător făcut de băiatul său!

Cazul din Botoșani a șocat o țară întreagă și încă ies detalii halucinante la iveală. Reamintim că Maria, o fetiță de doar 8 ani, și-a dat ultima suflare după ce a fost abuzată și ucisă de propriul unchi, un bărbat de 32 de ani. Deși individul a încercat să scape și să se ascundă de oamenii legii, acesta a fost prins în cele din urmă, iar acum se află în arest preventiv.

După tragedia care s-a petrecut vineri seară, nu doar vecinii sunt îngroziți, ci și familia ucigașului. Chiar tatăl bărbatului a declarat că nu își poate ierta fiul pentru gestul îngrozitor și a spus clar că acesta merită pedeapsa capitală. Iată noile detalii cutremurătoare despre cazul șocant din Botoșani!

Tatăl bărbatului care a agresat și ucis o fetiță de 8 ani din Botoșani, reacție tranșantă la adresa fiului său

În urmă cu doar două zile, un caz înfiorător s-a petrecut într-un sat din Botoșani. O fetiță de doar 8 ani a fost abuzată și ucisă chiar de propriul unchi, după ce copila a fost trimisă în casa bărbatului să ia o cratiță. Deși casa individului se află în aceeași curte, fetița nu s-a mai întors acasă, astfel că părinții au alertat autoritățile. După câteva ore de căutări, trupul neînsuflețit al minorei a fost descoperit, iar presupusul criminal a fost identificat de polițiști.

Se pare că după ce ar fi comis faptele îngrozitoare, acesta a încercat să se ascundă și să scape de pedeapsă, însă a fost găsit și acum se află în arest preventiv. Cazul cutremurător a îngrozit o țară întreagă, iar vecinii sunt și acum în stare de șoc. Mai mult decât atât, chiar și tatăl ucigașului este revoltat de cele întâmplate și a avut o reacție tranșantă la adresa individului.

Se pare că bărbatul nu își poate ierta fiul pentru gestul îngrozitor pe care l-a făcut și cere pedeapsa capitală pentru acesta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„Avem 30 de metri între noi, cine a crezut că ...niciodată, n-ai cum să crezi așa ceva.

Nu îmi vine să cred că băiatul meu a putut să facă o asemenea...Nu mă așteptam. Ar merita pedeapsa capitală. Ăștia nu sunt oameni care se mai pot întoarce în societate”, a spus tatăl bărbatului de 32 de ani, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Moarte suspectă în Vaslui! Un bărbat a fost găsit fără suflare în apropierea unei școli: „Am crezut că este un sac de gunoi”

Bărbatul nu ar fi la primul act de violență

După tragedia cutremurătoare care s-a petrecut în satul din Botoșani, vecinii și localnicii sunt îngroziți. Pe de altă parte, potrivit aceleiași surse citate mai sus, bărbatul de 32 de ani nu ar fi la primul act de violență. Din mărturisirile făcute de vecini reiese că acesta avea probleme mai vechi cu alcoolul și de comportament. Individul e anchetat acum pentru omor calificat, abuz și sechestrare. Conform procurorilor, individul era atât de beat, încât nici în momentul în care l-au încătușat, la aproape 16 ore de la crimă, nu putea vorbi limpede. Totuși, în timpul audierilor, acesta și-a amintit ce a făcut și a menționat că regretă gestul său.

„A menționat că regretă cele întâmplate și este dispus să suporte toate consecințele faptelor pe care le-a săvârșit”, a declarat Dodiţa Ilinca Gireadă, avocata criminalului.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!