„Era plin de găuri pe spate”. Soția bărbatului ucis la Padina, rupe tăcerea după eliberarea din arest a fraților Fabian. Ce spune văduva lui Sorin Anghel despre motivul atacului

Autor: Diana Bostan

Soția lui Sorin Anghel a rupt tăcerea

Sursa: Facebook

Soția bărbatului ucis la Padina face mărturii cutremurătoare. Femeia a rupt tăcerea după ce frații Fabian au fost plasați în arest la domiciliu.

Soția lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la o petrecere ce a avut loc într-un hotel din Padina, nu și-a imaginat vreodată că va fi martora unei asemenea tragedii sau că soțul îi va muri în brațe. Iată ce a declarat văduva, după ce presupușii criminali au fost plasați în arest la domiciliu!

Soția bărbatului ucis la Padina a rupt tăcerea

Sorin Anghel este bărbatul ucis într-un atac cu macete la o petrecere ce a avut loc la un hotel din Padina. Bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori, după ce a încercat să-și apere soția de presupușii atacatori. Deși cei trei frați Fabian susțin că totul a fost în legitimă apărare, femeia bărbatului ucis a rupt tăcerea. 

Citește și: Frații Fabian, autorii crimei de la Padina, au fost eliberați din arest. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Ploiești

Elena, soția lui Sorin Anghel, a dezvăluit pentru Antena3CNN faptul că agresorii l-ar fi lovit pe acesta și după momentul în care s-a prăbușit. Femeia susține că au plecat de acasă cu gândul de a se distra, însă totul s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru familia ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

”Nici nu pot să dorm de la imaginile de acolo. Noi am plecat de acasă cu gândul că plec la o petrecere. Şi acolo indivizii au venit spre mine, s-a iscat scandalul care s-a iscat. Toţi trei s-au dus în bar după el şi l-au pus jos. Şi au dat şi cu sticlele, cu lăzile, cu cuţitele. Toţi trei aveau cuţite. Nu l-au lăsat.”, a dezvăluit soția lui Sorin Anghel, pentru Antena3CNN.

Femeia susține că atacatorii au venit înarmați la petrecere

Soția bărbatului ucis la Padina a povestit că, după ce și-a scos partenerul afară, a observat că era plin de răni pe spate. Chiar și în această stare, femeia susține că agresorii i-au urmărit și l-au atacat cu cuțitele pentru a se asigura că nu scapă.

Citește și: Averea spectaculoasă a fraților Fabian. Cum a reușit o crimă cu sânge rece să fie ascunsă în spatele a miliarde de euro

„L-am scos afară şi atunci am văzut că era plin de găuri pe spate. Au venit după el şi i-au dat, ca să nu scape. Erau cuţite mari, foarte mari, şi sigur le aveau la ei. Cum pot dormi liniştiţi judecătorii când aceşti criminali sunt în libertate?”, a mai spus soţia bărbatului ucis la Padina.

Sorin Anghel este bărbatul ucis într-un atac cu macete la o petrecere ce a avut loc la un hotel din Padina, în luna februarie a acestui an. Bărbatul

a fost înjunghiat de mai multe ori, după ce a încercat să-și apere soția de presupușii atacatori. 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!