Moarte suspectă în Vaslui! Un bărbat a fost găsit fără suflare în apropierea unei școli: „Am crezut că este un sac de gunoi”

Autor: Silvia Cirstea

Moarte suspectă în Vaslui, după ce un bărbat a fost găsit fără suflare pe o stradă 

Sursa: Unsplash

Moarte învăluită în mister, în județul Vaslui. Un bărbat a fost găsit fără suflare în apropierea unei școli!

Caz șocant în Vaslui, după ce un bărbat a fost găsit fără suflare, lângă o școală din oraș. Trecătorii s-au îngrozit și nu le-au venit să creadă când au văzut ce s-a întâmplat. Iată declarațiile făcute de localnici!

Moarte învăluită în mister, la Vaslui

Polițiștii din Vaslui au fost alertați, după ce un bărbat a fost găsit fără suflare în apropierea Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Elisabeta Polihroniade” din oraș.

Sfârșitul tragic al bărbatului i-a luat prin surprindere pe trecători, care sunt și acum în stare de șoc. Mai mult decât atât, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit de o femeie. Aceasta a crezut inițial că este vorba despre un sac de gunoi aruncat în iarbă, însă când s-a apropiat și-a dat seama că este un om mort. Imediat după ce a descoperit trupul neînsuflețit al bărbatului, femeia a sunat la 112 și i-a alertat pe polițiști.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și cadre medicale, care au declarat decesul.

„Când l-am văzut prima dată, am crezut că este un sac de gunoi aruncat în iarbă. Când m-am uitat mai bine, mi-am dat seama că era un om mort”, a povestit femeia, potrivit antena3.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Citește și: Cine este Florentina, tânăra de 21 de ani, care a sfârșit ucisă de iubitul cu probleme mintale: „Plâng întruna” A sperat până în ultimul moment că iubitul ei își va reveni

Bărbatul avea 49 de ani și locuia în apropiere

După ce s-au deplasat la fața locului, polițiștii l-au identificat pe bărbat. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani din Vaslui, care locuia în apropiere, într-un bloc de garsoniere.

Potrivit IPJ Vaslui, cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate de polițiștii din Vaslui, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat și dispunerea măsurilor legale. În urma tragediei, a fost întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

„Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-ar afla inconștient pe o stradă din municipiul Vaslui.

Deplasați în temeiul sesizării, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au identificat pe strada Filaturii un bărbat de 49 de ani, din Vaslui, decedat. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat și dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Vaslui, în urmă cu puțin timp.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!