Moarte suspectă în Bistrița, după ce un bărbat a fost găsit fără suflare în propria mașină. Oamenii au crezut că doarme și nu l-au deranjat: „Nu mi-a venit să cred”

Autor: Silvia Cirstea

Bărbat găsit fără suflare, în propria mașină 

Sursa: Captură YouTube

Moarte învăluită în mister, după ce un bărbat din Bistrița a fost găsit fără suflare în propria mașină. Localnicii sunt îngroziți după ce au aflat vestea tragică!

Un bărbat de 52 de ani din Bistrița a fost găsit fără suflare în propria sa mașină. Oamenii care au trecut pe stradă și l-au văzut pe acesta au crezut că doarme și nu l-au deranjat. Totuși, după ce au aflat ce s-a întâmplat, de fapt, localnicii au rămas încremeniți. Iată ce spun autoritățile despre moartea misterioasă a bărbatului!

Moarte suspectă în Bistrița, după ce un bărbat a fost găsit fără suflare în propria mașină

Caz șocant în Bistrița, după ce un bărbat de 52 de ani a fost găsit fără suflare în propria mașină. Se pare că bărbatul se afla în mașină încă de ieri dimineață, însă trecătorii nu și-au dat seama că acesta este mort, ci au crezut că doarme. Bărbatul se afla într-o mașină neagră, pe locul din dreapta față. De asemenea, acesta locuia în apropierea zonei unde a fost găsit fără viață de către trecători.

„Eu am trecut pe aici acum o oră, eu nu l-am văzut în mașină. Eu pe lângă mașină am trecut dar nu m-am uitat, n-am văzut. Am recunoscut mașina, a mai fost pe aici mașina, dar pe om nu.”, a spus un localnic pentru observatornews.ro.

Martorii spun că l-au văzut pe individ încă de dimineață, de la ora 7.00, dar au crezut că doarme și nu l-au deranjat.

Au sesizat autoritățile după ce și-au dat seama că a trecut prea mult timp de când omul nu s-a mișcat. Având în vedere moartea misterioasă a bărbatului, localnicii sunt îngroziți și nu înțeleg cum s-a întâmplat o asemenea tragedie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

„Nu mi-am luat seamă că doarme sau ce se întâmplă. Deci nu pot să cred, nu mi-a venit să cred. Circul foarte des prin zona asta, dar mă miră faptul cum nimeni nu a mai observat după mine.”, a mai spus un martor, potrivit aceleiași surse citate mai sus.

Citește și: „Nu pot să vă spun ce am văzut, băiatul ardea” Detalii înfiorătoare ale martorilor accidentului de la Vaslui. Trei prieteni și-au pierdut viața după o depășire fatală

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a stabili cauzele exacte ale decesului

Moartea bărbatului de 52 de ani din Bistrița ridică multe semne de întrebare anchetatorilor. Potrivit autorităților, cheile mașinii erau pe scaunul șoferului, însă autoturismul era încuiat, astfel că echipajele de intervenție au fost nevoite să intre cu forța în autoturism ca să ajungă la bărbatul care se afla în stare de inconștiență.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic ca să îl salveze, așa că au fost nevoiți să declare decesul.

„Am intervenit prin înlăturarea portierei din spate pentru a crea acces spre victimă, iar ulterior am predat-o echipajului de terapie intensivă, care a început protocolul de resuscitare. Negativ.”, au transmis reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

În urma evenimentului tragic, polițiștii au deschis un dosar penal pentru a afla circumstanțele în care bărbatul și-a pierdut viața. Până în momentul de față, nu se știe exact cauza care a dus la decesul acestuia.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!