Pensia pe care Gheorghe Dincă o primește lunar de la stat. Ce se întâmplă cu banii încasați de „Monstrul din Caracal” în spatele gratiilor

Autor: Silvia Cirstea

Pensia pe care Gheorghe Dincă o primește lunar de la stat

Sursa: Captură YouTube

Ce pensie primește Gheorghe Dincă de la stat, în fiecare lună. Iată ce se întâmplă cu banii pe care „Monstrul din Caracal” îi încasează lunar!

Gheorghe Dincă, poreclit și „Monstrul din Caracal”, primește pensie de la stat, chiar și în spatele gratiilor. Iată ce sumă încasează lunar și ce se întâmplă cu banii pe care acesta îi primește!

Pensia pe care Gheorghe Dincă o primește lunar de la stat

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, după ce a fost declarat vinovat pentru răpirea, torturarea și uciderea tinerelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, în anul 2019.

În prezent, acesta îi ispășește pedeapsa în Penitenciarul din Craiova, însă cu toate acestea primește de la stat pensie în fiecare lună. Deși se află în spatele gratiilor pentru ororile la care le-a supus pe cele două adolescente, criminalul încasează lunar o pensie de 1.000 de lei, potrivit antena3.ro.

Totuși, după nenumăratele procese din ultimii ani, Gheorghe Dincă este obligat să plătească familiilor celor două tinere dispărute, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, o suma de peste 600.000

de euro. Astfel, din pensia lui sunt reținuți 30% din bani, pentru că nu a plătit despăgubirile familiilor celor două adolescente. Acestea fiind spuse, în total, „Monstrul din Caracal” încasează 700 de lei pe lună, în ciuda faptului că este în închisoare.

Citește și: Cum a eșuat România în cazul Caracal. Puteau fi salvate Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”

„Monstrul din Caracal” ar fi fost mutat la azil

Gheorghe Dincă se află deja de câțiva ani în spatele gratiilor, acesta fiind acuzat de moartea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Craiova, acolo unde își execută pedeapsa, însă recent conducerea închisorii a luat o nouă decizie în ceea ce-l privește.

Ei bine, potrivit spynews.ro, Gheorghe Dincă a fost mutat din celula sa și dus la „azil”.

Acestuia i-a fost schimbat regimul de detenție, fiind dus într-o încăpere în care se află alți 20 de deținuți periculoși mai în vârstă. Informația apărută în urmă cu câteva zile ar fi fost confirmată pentru sursa citată mai sus de către persoane din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor.

În urma schimbării neașteptate a regimului de detenție în ceea ce îl privește pe criminalul din Caracal, avocata familiei Melencu a reacționat.

Aceasta este de părere că decizia a fost luată ca să nu se mai ia legătură cu Gheorghe Dincă.

„În ceea ce îl privește, eu sunt convinsă că această decizie s-a luat tocmai ca să nu se ia legătura cu el”, a spus avocata familiei Melencu, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.