Ce s-a decis în ceea ce privește sentința lui Gheorghe Dincă. Acesta este cercetat în cazul crimelor petrecute în Caracal

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 sep 2022, 13:24

Ce s-a decis în ceea ce privește sentința lui Gheorghe Dincă

Sursa: spynews.ro

Gheorghe Dincă este presupusul criminal al Alexandrei Măceșanu și al Luizei Melencu și este condamnat pentru presupusa dublă crimă.

Gheorghe Dincă ar fi trebui să afle cât va mai rămâne în spatele gatiilor, dar sentința a fost amânată pentru data de 23 septembrie.

Familiile celor două fete așteaptă ca acesta să plătească

Familia Alexandrei Măceșanu și familia Luizei Melencu așteaptă de foarte mult timp ca Gheorghe Dincă să fie tras la răspundere pentru ce a făcut și să plătească pentru asta. Pentru faptele comise, acesta riscă 30 de ani de închisoare.

Procurorii DIICOT sunt cei care au cerut această pedeapsă, dar decizia finală va fi luată de către judecătorii Tribunalului Olt.

Ștefan Risipițeanu, un alt suspect, cel acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, riscă să petreacă 12 ani în spatele gratiilor, dar a cerut să fie achitat pentru infracțiunea de viol, același lucru fiind făcut și de către avocatul din oficiu al acestuia.

Gheorghe Dincă a continuat să susțină, în sala de judecată, faptul că este nevinovat și că nu există nicio probă la dosar care să ateste faptul că el le-ar fi ucis pe cele două.

Mai mult decât atât, acesta a cerut instanței să îl condamne pentru orice, „mai puțin pentru omor”, informează romaniatv.net.

Citeste si: Gheorghe Dincă a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare- Alte două fete au fost răpite, violate și arse

Gheorghe Dincă a recunoscut că a violat-o pe Alexandra Măceșanu

Gheorghe Dincă a recunoscut, din închisoare, că a violat-o pe Alexandra Măceșanu, dar susține că nu a ucis-o, ci că a chinuit-o în diferite moduri.

„S-a mers pe măsluire. Toate probele din dosar, văzute de oamenii de ştiinţă şi specialişti, duc că nu există probe şi eu nu am săvârşit acele orori.

O femeie din Coreea de Sud a fost arestată, după ce a ucis doi copii și i-a ascuns în valize. Aceasta ar fi chiar mama lor

Am două capete de acuzare, sunt  acuzat de două omoruri, de două profanări de cadavre, de două traficări de persoane, de două violuri. Din tot ce s-a întâmplat, tot ce s-a întâmplat este un viol. Pentru că persoana respectivă, care i-am plătit … pe Alexandra. Este adevărat. Pentru că m-a scos din minţi şi nici nu a vrut să restituie banii şi nici să presteze …treaba a degenerat şi atunci am luat-o cu forţa. Recunosc şi indiferent ce ar fi, asta aşa s-a întâmplat.

Citeste si: O tânără a fost condamnată la 45 de ani de închisoare din cauza postărilor de pe rețelele sociale

Acest Buţă Ştefan care le-a răpit de la mine. Acest Băluţă Ştefan, un tip din Bucureşti. … Am fost bătut şi nevoit să iau asupra mea şi am acceptat … mi-au zis … « câte persoane ai omorât? Numai astea două? ». Şi în timpul bătăii am zis « nu două, două sunt îngropate la mine în curte ». După aceea s-a declanşat nebuia să caute cu excavatorul şi nu s-a găsit niciun os uman. Credeţi-mă, alea sunt făcături”, a spus Gheorghe Dincă într-un interviu acordat pentru gandul.ro.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies