Gheorghe Dincă a făcut noi dezvăluiri cutremurătoare - Alte două fete au fost răpite, violate și arse

Author: Alina Petre

Gheorghe Dincă, dezvăluiri șocante

Gheorghe Dincă a făcut noi dezvăluiri șocante în fața anchetatorilor. Alte două fete au fost răpite, violate și arse.

Gheorghe Dincă le-a dezvăluit anchetatorilor că alte două fete care ar fi

fost răpite, violate și arse, într-un interviu realizat de Gândul.ro.

Potrivit lui Gheorghe Dincă, faptele au fost comise de un presupus traficant de persoane, care ar fi comis faptele împreună cu un grup de prieteni.

Citeste si: Gheorghe Dincă a recunoscut, din închisoare, că a violat-o pe Alexandra Măceșanu și că a torturat-o

Alte două fete au fost răpite, violate și arse

Se pare că în anul 2005, două fete minore, ar fi fost răpite de un anume Ștefan, care le-ar fi violat, împreună cu mai mulți prieteni.

După ce au fost violate, fetele ar fi fost omorâte, iar trupurile lor ar fi fost incinerate la o groapă de gunoi, potrivit declarațiilor lui Dincă, conform sursei citate.

Polițiștii au demarat o investigație în acest sens.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Au fost verificate bazele de date cu persoane dispărute, anchetatorii au mers în zona în care acestea ar fi stat și au stat de vorbă cu localnicii, iar din toate aceste verificări a rezultat că

victimele menționate de Dincă nu au existat niciodată.

Potrivit declarațiilor lui Gheorghe Dincă pentru Găndul, acesta a mai menționat într-un interviu că, la momentul crimelor, era plecat în Italia, unde muncea în baza unui contract pe perioadă determinată.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandra Măceșanu și cu Luiza Melencu

Gheorghe Dincă a recunoscut, din închisoare, că a violat-o pe Alexandra Măceșanu. Astăzi, 12 august, era așteptată pronunțarea sentinței finale în dosarul Caracal. Acesta a negat că ar fi ucis-o pe Alexandra, dar susține că ar fi supus-o mai multor chinuri.

Despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu se crede că au fost răpite, violate și ucise de Gheorghe Dincă în același mod. Cu toate acestea,  după trei ani, cazul încă nu a fost rezolvat.

Din spatele gratiilor, Gheorghe Dincă a trimis o scrisoare familiei Luizei Melencu, spunând că aceasta trăiește și o roagă să îl ajute

„S-a mers pe măsluire. Toate probele din dosar, văzute de oamenii de ştiinţă şi specialişti, duc că nu există probe şi eu nu am săvârşit acele orori.

Am două capete de acuzare, sunt  acuzat de două omoruri, de două profanări de cadavre, de două traficări de persoane, de două violuri. Din tot ce s-a întâmplat, tot ce s-a întâmplat este un viol. Pentru că persoana respectivă, care i-am plătit … pe Alexandra. Este adevărat. Pentru că m-a scos din minţi şi nici nu a vrut să restituie banii şi nici să presteze …treaba a degenerat şi atunci am luat-o cu forţa. Recunosc şi indiferent ce ar fi, asta aşa s-a întâmplat”,  a spus Gheorghe Dincă într-un interviu acordat pentru  gandul.ro.

Citeste si: Ce decizie a luat Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal care le-a ucis pe Luiza și Alexandra! A făcut scandal în pușcărie după ce ar fi fost abuzat

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.