„Ștefania, ești măritată?” Cosmin, vizibil deranjat de venirea lui Antoni în ”Casa iubirii”. Ce cred concurenții despre reacția Ștefaniei din camera roșie

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 mai 2024, 19:48

Ștefania a fost luată la întrebări după venirea lui Antoni

Sursa: Kanal D

Venirea lui Antoni a stârnit furtuna în ”Casa iubirii”. Concurenții sunt surprinși de faptul că Ștefania se aștepta ca acesta să intre în casă. Iată ce crede Cosmin despre întreaga situație!

Discuții aprinse între concurenții din ”Casa iubirii”. Aceștia au remarcat faptul că de la venirea lui Antoni, Cosmin este tensionat. Ar putea Antoni interveni între Cosmin și Ștefania?

Cosmin este deranjat de discuțiile în care este implicată iubita lui

Venirea lui Antoni în ”Casa iubirii” a surprins pe toată lumea, dar în special pe Ștefania. Nu este un secret faptul că aceasta și-ar fi dorit să intre pentru el în cel de-al doilea sezon, iar acest lucru a stârnit discuții aprinse între concurenți.

Citește și: Ce tatuaj și-a făcut Sebastian pentru Roberta! „Am zis că trebuie să-mi tatuez neapărat...”. Reacția concurenților din „Casa iubirii”: „O să te râdă toată țara”

Băieții au remarcat faptul că din momentul în care Antoni a intrat în casă, Cosmin este schimbat și tensionat. Julia a susținut faptul că acesta nu o lasă pe Ștefania să vorbească în momentul în care este întrebată ceva, lucru remarcat și de Antoni.

Deși cei doi au recunoscut faptul că s-ar muta împreună după competiție, Ștefania consideră că este mult prea devreme să se gândească și la o posibilă căsătorie.

Andreea Mantea: Ștefania, ești măritată?

Ștefania: Din câte știu eu...nu. E prea devreme. Consider că ar trebuie să vedem și-n afară cum decurg lucrurile.

Cosmin: Sunt total de acord.
Julia: Pare că de când a venit Antoni... nu o mai lași să vorbească.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Andreea Mantea: Dacă o fată o întreabă ceva, tu răspunzi în locul ei. Dacă eu o întreb ceva, tu răspunzi.

Antoni: Sau vorbește frica. Nu cumva ca ea să nu răspundă cum ți-ai dori.

Băieții au remarcat faptul că acesta este mult mai tensionat de la venirea lui Antoni în casă

Robi și Robert au dezvăluit faptul că de la venirea lui Antoni în casă, Cosmin este tensionat și nu înțelege unele glume. Concurentul a negat acest lucru, însă susține că el și Ștefania au vorbit de Antoni la date.

Citește și: Ionuț de la “Casa iubirii” iubește din nou? Cum a fost surprins fostul concurent la mai bine de o lună de la despărțirea de Bianca: „Zâmbetul tău”

Concurenții sunt surprinși de faptul că primul gând al Ștefaniei în momentul în care a fost trimisă la camera roșie cu ochii acoperiți, a fost Antoni. Acest lucru nu i-a picat deloc bine lui Cosmin, care susține în continuare că are încredere în iubita lui și că venirea lui Antoni nu reprezintă o problemă pentru cuplul lor.

Robert: În momentul în care Ștefania a primit ochelarii să și-i pună pe ochi, ea se aștepta la o situație importantă. Acolo puteau să fie o sută de exemple. Dar ea când și-a pus ochelarii a spus că vine Antoni.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: