Radu, despre relația cu Cristina: "Este femeia cu care o să întemeiez o familie!"  Când vrea fostul concurent de la Casa iubirii să se căsătorească

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 22 mai 2024, 12:02

Radu de la Casa iubirii

Sursa: Instagram Radu Nițu

Radu de la Casa iubirii a făcut noi declarații despre Cristina, partenera lui din emisiune. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

Radu a fost unul dintre cei mai controversați concurenți din Casa iubirii, sezonul 2. Tânărul a încercat în cadrul emisiunii să își găsească jumătatea, dar nu a reușit. Iată cum s-a schimbat viața fostului concurent după competiție, dar și ce a declarat despre Cristina, partenera sa din emisiune.

Citește și: Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon Casa iubirii, invitat special la petrecerea Lenuței! „Mi-a fost dor de tine!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Cum s-a schimbat viața lui Radu după Casa iubirii

Casa iubirii și-a pus amprenta pe viața lui Radu. Tânărul a dezvăluit în cadrul emisiunii ''Follow us!'', prezentată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, cum s-a schimbat viața sa după ce a fost desemnat câștigătorul sezonului 2 al emisiunii Casa iubirii.

 Radu susține că emisiunea la maturizat și l-a făcut să evolueze din toate punctele de vedere.

Mai mult, după Marea Finală. fostul concurent din casa iubirii a decis să facă o schimbare majoră în viața sa și s-a mutat în București.

''Doi ani prin care am trecut cu greu, dar cu foarte mult cumul de experiență. Foarte marcantă pentru mine, în sens bun, deoarece în casa iubirii m-am construit pe mine. Am învățat foarte multe lucruri în emisiune. Mi-am schimbat stilul de viață, m-am mutat în București.

Consider că m-a ajutat foarte mult emisiunea să evoluez ca stil de vorbire, comportamental, m-a deschis la minte, am noi viziuni și m-a ridicat și pe mine ca persoană.'', a declarat Radu.

Când vrea Radu să se căsătorească

În cadrul emisiunii ''Follow us!'', Radu a mărturisit că nu a mai reușit să aibă o relație după ceea ce s-a întâmplat cu Cristina în Casa iubirii.

Tânărul în vârstă de 28 de ani are planuri mari de viitor. Acesta își dorește să se căsătorească în momentul în care găsește o fată potrivită pentru el.

''Nu am pe nimeni în momentul de față, sunt singur, pentru că după ce am ieșit din Casa iubirii, trăind povestea tumultuoasă cu Cristina, nu m-am mai axat pe o nouă relație. Nici nu mai sunt la vârsta la care să zic că trebuie să îmi fac o relație și gata, mai trag de ea 2-3 ani să văd cum merge, dacă merge.

Mă apropii de 30 de ani, într-un an vreau să mă și însor dacă găsesc o fată.'', a mai declarat Radu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Radu și Cristina au avut o relație tumultuoasă în Casa iubirii, însă în ultimele săptămâni din sezonul doi, relația celor doi părea că se concretizează.

Din nefericire pentru Radu, Cristina a luat decizia să se despartă după Marea Finală a emisiunii.

Citește și: Radu de la “ Casa iubirii” a făcut marele anunț: „ Mă însor”. În ce ipostază s-a filmat fostul concurent și presupusa iubită

Chiar dacă Radu o vedea femeia visurilor sale și își dorea să întemeieze o familie cu ea, acesta a decis să-i ofere spațiul de care avea nevoie și i-a respectat decizia Cristinei.

''Am crezut că va merge totul spre bine. Noi am avut o perioadă îndelungată în care am stat depărtați. Eu am luptat pentru inima Cristinei foarte mult timp, tot dintr-o greșeală de-a mea. Am luptat după să o recuceresc pentru că mi-am dat seama ce am pierdut.

În momentul în care am avut-o pe Cristina, am crezut că într-adevăr o am acolo pentru mine, deși s-a dovedit la finalul emisiunii că nu a fost așa. După ce s-a terminat Marea Finală, Cristina nu a mai dorit nimic cu mine. Mi-a spus că își dorește să se ocupe de facultate, am spus mereu că nu o condamn pentru chestia asta, este decizia ei. Ceea ce pe mine mă intrigă este faptul că trebuia să-mi fi spus.(...)

Am crezut că este femeia cu care eu o să rămân toată viața. Încă din prima zi în care am văzut-o pe Cristina în Casa iubirii, a fost un contact și am zis că e femeia visurilor mele, că este persoana cu care eu o să-mi întemeiez o familie.

Consider că ultimele două săptămâni în care s-a apropiat de mine nu a fost real. Mi-am dat seama că nu am pentru ce să lupt, că poate fata chiar e rece față de mine. Am mai vorbit pe Instagram, am luptat și acolo pentru ea, iar ea a devenit din ce în ce mai rece. I-am zis: <Cristina, eu nu am să te mai forțez. Dacă tu nu îți mai dorești nimic cu mine păstrăm distanța și te las în pace.> Ea mi-a spus ok. Am suferit foarte mult. (...)  Am văzut niște postări, niște comentarii de la un băiat. E normal să își refacă viața, e tânără.'',  a mai declarat Radu.