Ionuț de la “Casa iubirii” iubește din nou? Cum a fost surprins fostul concurent la mai bine de o lună de la despărțirea de Bianca: „Zâmbetul tău”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 mai 2024, 16:34

Ce se întâmplă cu Ionuț după despărțirea de Bianca

Sursa: Instagram: Ionuț Manda

După despărțirea de Bianca Mândru, Ionuț de la ”Casa iubirii”și-a surprins fanii cu ultima sa postare. Mulți s-au gândit dacă nu cumva fostul concurent iubește din nou!

Ionuț și Bianca au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Cei doi au ajuns până în finală și au format un cuplu și după terminarea show-ului matrimonial, însă în urmă cu câteva săptămâni au decis să meargă pe drumuri diferite. Deși despărțirea nu a fost una ușoară, Ionuț dă semne că este din nou îndrăgostit!

Ce se întâmplă cu Ionuț după despărțirea de Bianca

Și-au spus ”adio” în urmă cu o lună, însă lucrurile par să se așeze pentru cei doi foști concurenți ai emisiunii ”Casa iubirii”. Deși a anunțat despărțirea de Bianca cu lacrimi în ochi, Ionuț pare să se concentreze pe carieră și pe viața lui personală.

Citește și: Ce mesaj a transmis Bianca de la „Casa iubirii”, la o lună de la despărțirea de Ionuț! „Stelele mi-au spus că o să fim...”. Fanii speră la o împăcare

Tânărul le-a dezvăluit urmăritorilor săi că are un nou job, iar acum pare că iubește din nou. Fostul concurent a postat un videoclip, în secțiunea InstaStory, în care apare în timp ce fredonează o piesă de dragoste.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Fanii au reacționat imediat și s-au gândit la faptul că preferatul lor a trecut peste despărțirea de Bianca. „Supranatural din cap până în picioare, n-ai nimic banal/ Privirea ta mă are și simt curent din cap până în picioare/ De unde ai venit, ca o cometă dintr-un infinit/ Zâmbetul tău mi se lipește de inimă ca o poveste”,   sunt versurile pe care Ionuț le-a ascultat și le-a fredonat, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Cu ce se ocupă Ionuț de la ”Casa iubirii” după despărțirea de Bianca

Fostul concurent a postat o fotografie în secțiunea InstaStory, iar fanii au reacționat imediat. În urma postării, acesta a primit mai multe mesaje în care a fost întrebat dacă se simte bine sau dacă este trist. Ionuț le-a răspuns tuturor printr-un video, susținând faptul că se simte foarte bine, însă era doar puțin obosit în fotografia respectivă.

Citește și: Momente de cumpănă pentru Ionuț de la „Casa iubirii”! După despărțirea de Bianca, încă un necaz s-a năpustit asupra lui: „Când te întrebi ce poate să-ți mai meargă rău...”

Fostul concurent a mărturisit faptul că nu era supărat în acea poză, ci doar obosit. Ionuț le-a arătat fanilor și motivul pentru care era obosit. Fostul concurent este de profesie fotograf, însă recent și-a găsit și un job în domeniul vânzărilor auto.

Acesta a mărturisit că singura lui grijă este aceea de a vinde cât mai multe mașini.

„Toată lumea m-a întrebat de ce sunt supărat în acea poză.  Ei bine, nu eram supărat, eram doar obosit. N-am nicio grijă, n-am nicio problemă, singura mea grijă ar fi să vând cât mai multe mașini. Așa că poate îmi rezolvați voi problema și cumpărați câteva”, a spus Ionuț Manda, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!