Momente de cumpănă pentru Ionuț de la „Casa iubirii”! După despărțirea de Bianca, încă un necaz s-a năpustit asupra lui: „Când te întrebi ce poate să-ți mai meargă rău...”

Author: Lavinia Medrea

Ionuț Manda, un fost concurent din „Casa iubirii”, are parte de încă un necaz după despărțirea de Bianca.

Ionuț Manda, un fost concurent din sezonul 2 al competiției „Casa iubirii”, difuzată la Kanal D, trece prin clipe neplăcute după ce tocmai a anunțat ieri că s-a despărțit de Bianca, fosta concurentă cu care și-a format o relație în emisiune.

Momente de cumpănă pentru Ionuț de la „Casa iubirii”

Recent, Ionuț a anunțat că el și Bianca  sunt despărțiți de două zile și că nu este vina nimănui pentru ceea ce s-a întâmplat.

Cu lacrimi în ochi și durere în glas, Ionuț a încercat să detalieze motivul pentru care el și Bianca au ajuns la final de drum.

La foarte puțin timp după ce el și Bianca au luat-o pe căi separate, fostul concurent de la „Casa iubirii” a mai pățit un necaz! În timp ce se afla la volan, Ionuț a constatat că i s-a aprins martorul pentru schimbarea uleiului de motor la mașină, așa că a decis să filmeze întreaga scenă și să transmită un mesaj dureros.

Citește și: ”Va avea loc într-o vacanță”. Bat clopote de nuntă pentru Ionuț și Bianca de la ”Casa iubirii”? Cum s-a gândit fostul concurent să-și ceară iubita în căsătorie

„Când te întrebi, oare, ce poate să-ți mai meargă rău în viață, apare asta: uleiul aprins! Dă-i, Doamne, dă-i, că mai pot!”, a declarat Ionuț, pe contul lui de Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bianca și Ionuț de la „Casa iubirii” s-au despărțit

Pe 13 aprilie 2024, Ionuț a făcut anunțul la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată sau, cel puțin, atât de curând. El și Bianca s-au despărțit, în ciuda planurilor de viitor pe care și le puseseră la punct împreună, în mod public.

Citește și: ”Va avea loc într-o vacanță”. Bat clopote de nuntă pentru Ionuț și Bianca de la ”Casa iubirii”? Cum s-a gândit fostul concurent să-și ceară iubita în căsătorie

Anunțul a fost făcut de Ionuț cu lacrimi în ochi și cu durere în glas. În același timp, tânărul și-a rugat fanii să nu o blameze pe Bianca pentru despărțire, gândindu-se că, cel mai probabil, oamenii care se grăbesc să tragă concluzii ar putea da vina pe ea pentru despărțire.

„Bine v-am găsit la un nou story important, am zis să fac asta public și cu voi, să nu rămâneți pe dinafară. Eu și cu Bianca nu mai suntem împreună de două zile, așa că am zis să vă anunț și pe voi. Nu vreau să vorbesc absolut deloc despre treaba asta. N-a fost vina ei, n-a fost vina mea, pur și simplu s-a întâmplat s-o luăm pe drumuri separate.

Aș vrea să nu vă duceți la ea s-o blamați sau să mă blamați pe mine, vreau doar să acceptați treaba asta și să ne acceptați decizia”, a spus Ionuț, pe contul lui oficial de Instagram.