Ce tatuaj și-a făcut Sebastian pentru Roberta! „Am zis că trebuie să-mi tatuez neapărat...”. Reacția concurenților din „Casa iubirii”: „O să te râdă toată țara”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 22 mai 2024, 17:52

Ce gest a făcut Sebastian pentru Roberta

Sursa: Captură YouTube Kanal D2

În ediția de marți, 21 mai, a emisiunii „Follow us!”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au adus în prim-plan gestul impresionant pe care Sebastian l-a făcut pentru Roberta, în „Casa iubirii”.

Deși formează un cuplu de puțin timp în show-ul „Casa iubirii”, sentimentele dintre Roberta și Sebastian sunt foarte intense, ceea ce îi împinge pe cei doi să facă gesturi mari unul pentru celălalt.

Ce tatuaj și-a făcut Sebastian pentru Roberta

Tânăra a simțit să-i dedice o emoționantă poezie de dragoste lui Sebastian, căruia i-a plăcut atât de mult încât a decis să și-o tatueze pe picior, pentru a arăta, la rândul lui, cât de mult ține la fată.

„Așa cum a simțit ea să scrie versurile pe foaie, așa am simțit eu să fac asta pe piele”,  a spus concurentul.

Roberta și-a găsit cu greu cuvintele când a văzut versurile tatuate pe pielea lui Sebastian: „E foarte tare”.

O parte din concurenți au fost, și ei, impresionați de gestul colegului lor, care și-a tatuat poezia Robertei fără să stea prea mult pe gânduri: „Eu v-am zis din start, când am văzut am zis că trebuie să-mi tatuez neapărat treaba asta”.

Însă, lui Gagea i s-a părut penibil ceea ce a făcut Sebastian: „ Eu nu mă duc să fac tatuaj după o lună. O să te râdă toată țara, frate”.  Concurentul a reacționat în felul acesta după ce Sebastian a fost de părere că i-a adus flori Rebeccăi doar ca să nu iasă din competiție.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sebastian se vede pentru tot restul vieții cu Roberta

După ce Gagea a făcut respectiva remarcă, Sebastian i-a spus că nu îl poate judeca atâta timp cât nu știe ce simte pentru Roberta: „Am făcut ce am simțit, în primul rând, și nu am făcut-o să impresionez absolut pe nimeni. Îmi doresc din toată inima mea să simțiți și voi ceea ce simt eu încă de când am intrat în Casă”.

Ulterior, colegul lui i-a spus că, din partea lui, poate să facă tot ceea ce își dorește, dar să nu îi mai critice pe el și pe cei din jurul său: „Fă ce simți, dar nu vorbi de alții că fac gesturi ca să rămână în emisiune”.

Citește și: Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Spre finalul discuției, prezentatoarea l-a întrebat pe Sebastian cine se crede, întrucât i-a remarcat atitudinea, iar acesta a oferit un răspuns prin care a dat de înțeles că este foarte sigur pe viitorul lui cu Roberta: „Viitorul soț al Robertei”.