Sorin scoate la iveală detalii neașteptate despre Larisa și Ionuț! „S-o dăm pe față! Afară nu aveți nicio șansă!” Aflați ce se va întâmpla, duminică, in Casa iubirii, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D

,

Sorin a dat cărțile pe față și a spus tot ceea ce crede despre adevărată relație dintre Larisa și Ionuț din Casa iubirii.


In articol:

După o săptămâna marcată de tensiuni și certuri aprige în Casa iubirii, urmează o Gala plină de momente tensionate și răsturnări de situație, care îi vor ține pe telespectatori în suspans până la finalul serii.

Cel care va deschide seria certurilor în Gala de duminică va fi Sorin, care va răbufni și va scoate la iveală detalii șocante despre Larisa și Ionuț. Concurentul crede cu toată tăria faptul că cei doi colegi ai săi, Larisa și Ionuț nu sunt deloc sinceri ci își doresc să formeze din nou un cuplu doar pentru a prinde biletul sigur pentru Finală. Afirmațiile lui Sorin vor stârni dezaprobarea și ura lui Ionuț care nu se va lasă mai prejos și va riposta vehement.

Sorin scoate la iveală detalii neașteptate despre Larisa și Ionuț! „S-o dăm pe față! Afară nu aveți nicio șansă!”

Gala de duminică, 14 august 2022, va fi marcată de multe momente tensionate și certuri aprige în Casa iubirii, acolo unde presiunea apropierii de Marea Finală își spune cuvântul deoarece toți concurenții sunt din ce în ce mai nerăbdători și mai agitați.

Citeste si: Ionuț i-a furat un sărut Larisei în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce decizie au luat în privința reluării relației lor in Casa iubirii!

Sorin va deschide un subiect sensibil în Gala, în clipă în care va spune în față tuturor că nu crede în dramatismul și în așa-zisă iubire pe care Larisa și Ionuț încearcă din răsputeri să le afișeze în ultima vreme în Casa iubirii. Mai mult decât atât, Sorin va afirmă că Ionuț s-a reapropiat de Larisa doar pentru a prinde un bilet sigur pentru Marea Finală, însă în afară show-ului nu vor rezistă împreună.

„Ți-ai luat biletul de tren! Ești că lumea acum, te ții bine că ți-ai luat biletul de tren!(...) Deschide-ți mintea față, că ești manipulată, ești cea mai apreciată față din casă, ești biletul! Și acum, drama asta cu toate astea, cu hai să facem împăcarea la TV... Hai să o dăm pe față! Dacă o dăm pe față! În casa o să puteți fi cel mai frumos cuplu și o să câștigați și emisiunea asta, dar afară nu aveți nicio șansă!”, spune Sorin.

Citeste si: Andrei, gest necontrolat în Casa iubirii! Bianca a fost uluită de comportamentul lui agresiv! „Am văzut o gaură în ușa de la make-up” Iată ce anume l-a scos din minți pe concurent și ce s-a întâmplat în culise!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bianca Mitroi despre gesturile lui Sorin din Casa Iubirii: "Dacă te refuză o femeie o dată, de două ori, mergi mai departe, are unele lucruri forțate"

MApN dezminte informațiile despre sistemul radar instalat de la Cârcea: Nu au legătură cu realitatea

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cum a slăbit Andreea Mantea. Prezentatoarea a dezvăluit metoda prin care a topit kilogramele: „Nu o să mă creadă nimeni”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies