Bianca Mitroi despre gesturile lui Sorin din Casa Iubirii: "Dacă te refuză o femeie o dată, de două ori, mergi mai departe, are unele lucruri forțate"

,
Bianca Mitroi despre Sorin de la Casa Iubirii

Ce spune Bianca Mitroi despre Sorin de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Prima concurenta care a fost eliminata de la Casa Iubirii si care ar fi vrut sa inceapa o relatie cu Sorin si-a spus pararea in legatura cu comportamentul concurentului.


In articol:

Bianca Mitroi, una din cele mai frumoase foste concurente de la Casa Iubirii și-a spus părerea despre comportamentul lui Sorin vis-a-vis de Natalia care și ea a fost eliminata și Nicoleta cu care și formează un cuplu în acest moment.

Fosta concurenta este de părere că Sorin a fost cam insistent în ce le privește pe cele doua și că de multe ori atunci când ea era în Casa nu a văzut anumite lucruri pe care telespectatorii sau fanii i le-au subliniat în legătură cu concurentul. Bianca a recunoscut că atunci era foarte îndrăgostită și probabil de aceea nu a reușit să vadă adevărul, a recunoscut Bianca pentru Culisele Iubirii.

Citeste si: Imagini exclusive! Cum arată noua casă a lui Bogdan Mocanu. Numai chiuveta de marmură din baie costă 6 000 de lei: "Am depășit bugetul cu 80 de mii de euro"

Bianca Mitroi despre Sorin de la Casa Iubirii: "Mi s-a părut că exagerează în mediul online"

"Mi mi s-a părut mult prea insistent fata de Natalia. Trebuia să fie mai...asta e, nu se poate, nu se poate. A fost cam insistent, așa l-am văzut eu. Cred că era atras de ea, eu așa am văzut, dar când o femeie te refuza o data, de doua, de trei ori, că bărbat mergi mai departe.

Nu cred că o placea prea mult și nu se putea controla, dar își dorea o relație. Nu cred că era pentru emisiune. Mi s-a părut că exagerează în mediul online, ori că sunt eu mai retrasa, dar când văd multe postări...eu îl urmăresc pe el chiar și pe Nicoleta, ea e foarte rezervata, ea trebuie să fie un pic mai...suntem diferite, ea e opusul meu, eu sunt cam agitata. Eram mai mult supărată, dar când sunt vesela, sunt foarte activa.

Citeste si: Betty Salam a recunoscut: "A fost o perioadă când tata a fost supărat pe mine. Ceream oricui sfaturi numai lui nu!"

Bianca Mitroi, dezamagita de reactiile lui Sorin

Bianca Mitroi, detalii despre comportamentul lui Sorin de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Bianca Mitroi, dezamagita ca a parasit Casa Iubirii atat de devreme

Pot să spun că am fost foarte dezamăgită când am ieșit, însă am învățat să nu plec capul, stiu că oricum voi reuși în viață. Nu e cazul să mă las. Sunt orgolioasa și nu vreau să schimb asta la mine. Am avut de pierdut, am ținut la orgoliul meu, mă enervez pe moment, dar pot pierde de multe ori.

Nu aș putea spune că țin legătură cu cineva, nu vorbesc cu nimeni, nu am o relație buna cu cineva. Chiar Stefania mi-a trimis o cerere de urmărire, nu am vorbit cu ea. Comportamentul ei, ea avut acele reacții, mi-a greșit. Pot să trec peste, dar rămâne ceva acolo. Catalin, Cristian, Iolanda mai reacționează. Nu prea mai stiu nimic de ea, a dezvăluit Bianca pentru Culisele Iubirii.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Mentor sau ”șarpe” pentru Animal X? Laurențiu Duță a dat cărțile pe față. Ce a însemnat, de fapt, pentru el trupa

Vești bune: Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare - Roşia Montană începe să scadă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Umbla încălțat cu o pereche de pantofi găuriți în talpă, din care îi ieșeau șosetele pline de pământ, însă mereu a susținut că nu-l interesează banii, în ciuda nevoilor sale....

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies