Andrei, gest necontrolat în Casa iubirii! Bianca a fost uluită de comportamentul lui agresiv! „Am văzut o gaură în ușa de la make-up” Iată ce anume l-a scos din minți pe concurent și ce s-a întâmplat în culise!

,

Andrei a recurs la un gest neadecvat în culisele emisiunii Casa iubirii! Iată ce anume l-a scos din minți pe carismaticul concurent!


In articol:

În ediția de joi, 11 august, a emisiunii Casa iubirii, Bianca și Andrei s-au întâlnit în camera roșie și au încercat discute despre o posibilă relație și totodată au încercat să își rezolve micile neînțelegeri. Vineri, lucrurile s-au precipitat din nou între cei doi concurenți, după ce Bianca a descoperit detalii neașteptate despre gestul necontrolat la care a recurs Andrei în culise, chiar înainte de începerea filmărilor.

Andrei, gest necontrolat în Casa iubirii! Bianca a fost uluită de comportamentul lui agresiv

În ediția de vineri, Bianca a ținut să îi atragă atenția lui Andrei asupra gestului neadecvat la care a recurs după ce a cedat nervos în culise și totodată i-a reproșat de ce a ajuns să lovească într-un geam cu pumnul în geamul in cabina de make-up. Vizibil rușinat de cele petrecute, Andrei a încercat să ii explice Biancăi ce anume l-a adus în acea stare nervoasă și l-a determinat în cele din urmă să aibă acea reacție necontrolată la cabina de machiaj.

Citeste si: Kinga și Bianca, împăcare neașteptată! Cele două concurente au izbucnit în lacrimi! „Îmi pare rău că am fost picătură care a umplut paharul” Iată ce și-au spus între patru ochi!

Bianca: Eu cred că Andrei chiar are prea multă energie! Am văzut acolo o gaură în ușa de la make-up! Nu știu ce să zic! Ce ai? Păi am trecut pe acolo! Nu-mi scapă nimic! Eu văd tot! Mai ales ceea ce face Andrei! Ce s-a întâmplat?

Andrei: Nu, nu are legătură cu emisiunea! Probleme din viață personală! O persoană care a fost în viață mea și care nu ar fi meritat să fie în viață mea! Mai mult nu pot să zic!

Bianca: Și ești afectat? Ești stresat, nervos?

Andrei: Am fost până la patru dimineață! Eram supărat pentru că am făcut prea multe pentru persoană respectivă și sunt supărat rău de tot!

Bianca: Sper că starea ta să nu afecteze ziua de azi pentru că am pregătit și eu un joc interesant!

Andrei: Promit că nu!

Citeste si: O posibilă întâlnire în Camera Roșie dintre Laura și Emanuel dă naștere unor discuții aprinse. Acestea continuă între Emanuel și Andrei. Ce se întâmplă între concurenți vedeți mâine, 13 august, doar pe Kanal D, de la ora 16:00 și de la ora 19:00.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bianca Mitroi despre gesturile lui Sorin din Casa Iubirii: "Dacă te refuză o femeie o dată, de două ori, mergi mai departe, are unele lucruri forțate"

Anunțul premierului Nicolae Ciucă: Două vești bune pentru întreprinderile autohtone

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ionuț i-a furat un sărut Larisei în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce decizie au luat în privința reluării relației lor in Casa iubirii!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies