Kinga și Bianca, împăcare neașteptată! Cele două concurente au izbucnit în lacrimi! „Îmi pare rău că am fost picătură care a umplut paharul” Iată ce și-au spus între patru ochi!

,

Kinga și Bianca au căzut la pace și au decis să îngroape securea războiului, după ceartă aprigă din ediția de ieri.


In articol:

O nouă săptămână marcată de tensiuni și certuri a început în Casa iubirii. După ce în Gala de duminică, Alexandra a fost concurență care a părăsit emisiunea în lacrimi, atmosfera tensionată persistă între concurenții rămăși în cadrul show-ului. În ediția de luni, o ceartă aprigă a izbucnit între Bianca și Kinga, care au ajuns la replici acide și jignitoare.

Kinga și Bianca, împăcare neașteptată! Cele două concurente au izbucnit în lacrimi

Conflictul dintre Bianca și Kinga a izbucnit din cauza unei afirmații făcută de Bianca la adresa colegei sale, despre care a spus că nu ar fi capabilă să fie liderul casei niciodată, deoarece nu poate să lege nicio propoziție cu sens. Fapt ce a înfuriat-o teribil pe Kinga care a răbufnit și chiar a izbucnit în lacrimi, simțindu-se jignită și umilită.

casa iubirii

Bianca regreta atitudinea avuta fata de Kinga

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bianca: Nu poți face o propoziție cu sens normal! Tu pui întrebări! Tu nu spui ideea! Tu nu spui ce gândești pentru că nu gândești Kinga! Mi-am spus părerea!

Kinga: Știi de ce vorbești acum așa mult pentru că ai rămas fără cuplu și că să nu te trimită băieții acasă, dai repede cu papagalul! Și te bagi! Eu nu trebuie să vorbesc foarte mult că să mă voteze lumea! Eu stau aici frumos și lumea mă votează! Tu în schimb trebuie să vorbești foarte mult că să nu pleci acasă! Crezi că eu nu m-am prins de strategia asta!

casa iubirii

Bianca si Kinga au ingropat securea razboiului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În ediția de marți a emisiunii Casa iubirii, Bianca a zărit-o pe Kinga extrem de abătută, stand retrasă pe canapea și a încercat să o întrebe dacă pot discuta și dacă pot să îngroape securea războiului. În cele din urmă, Kinga a mărturisit că nu este tristă din cauza conflictului lor din ziua precedentă ci mai cu seama pentru că se simte extrem de singură și pentru că nu reușește să se apropie de niciun băiat din Casa iubirii. Aceleași sentimente de regret și de tristețe și le-a exprimat și Bianca, deoarece și ea la rândul ei, simte că nu își mai găsește rostul în casă și că este pusă la zid de toți concurenții.

Bianca: Despre ce e vorba Kinga! Știu că am fost picătură care a umplut paharul!

Kinga: M-ai ajutat să mă descarc! Eu am ținut foarte mult în mine!

Citeste si: Eliminare cu spirite încinse în „Casa iubirii”. Alexandra și Andrei, schimb de replici tăioase: „Nu o să-și găsească niciodată o fată în casa asta”. Alexandra a părăsit emisiunea

Citeste si: Bianca, atac fără precedent la adresa Kingai! ”Nu poți face o propoziție cu sens normal” Iată cum a reacționat Kinga și ce furtună s-a declanșat în Casa iubirii!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Bianca, atac fără precedent la adresa Kingai! ”Nu poți face o propoziție cu sens normal” Iată cum a reacționat Kinga și ce furtună s-a declanșat în Casa iubirii!

Ultima oră - Amenințare cu bombă la mall-ul din Constanța: Centrul comercial a fost evacuat

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bianca răbufnește: ”Nu vreau să îmi cer scuze pentru cuvintele mele”. Urmăriți o nou ediție ”Casa Iubirii”, marți, 2 august, de la ora 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies