Bianca, atac fără precedent la adresa Kingai! ”Nu poți face o propoziție cu sens normal” Iată cum a reacționat Kinga și ce furtună s-a declanșat în Casa iubirii!

,
casa iubirii

Bianca si Kinga au ajuns la cutite

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bianca a lansat jigniri aprige la adresa Kingai! Iată până unde a ajuns ceartă celor două concurente și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!


In articol:

După o Gală tensionată la finalul căreia Alexandra a fost eliminată, o nouă săptămână a început în Casa iubirii cu multă agitație și momente tensionate iscate între concurenții rămăși în cadrul show-ului. În Gala de duminică, o serie de certuri și de jigniri a avut loc între Andrei și Alexandra, care au ajuns la cuțite chiar înainte de aflarea verdictului serii.

În cele din urmă, Andrei și Kinga au fost salvați de voturile publicului, în vreme ce Alexandra a plecat acasă în lacrimi.

Bianca, atac fără precedent la adresa Kingai! ”Nu poți face o propoziție cu sens normal”

În ediția de luni a emisiunii Casa iubirii, tensiunile s-au reaprins în grupul fetelor, acolo unde Bianca și Kinga și-au spus jigniri și replici acide. Totul a plecat de la întrebarea unui băiat adresată Kingai, dacă se vede sau nu lider al casei. Deși Kinga a încercat să răspundă că se vede făcând față unei astfel de provocări, Bianca a intervenit prompt și aprig spunând cu nonșalanță și zâmbet pe buze că ea nu este capabilă nici măcar să facă o propoziție cu sens coerent darămite să fie și liderul casei.

casa iubirii

Bianca a lansat jigniri asupra Kingai

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Fapt ce a înfuriat-o și a îndurerat-o teribil pe Kinga, care i-a reproșat cu ton ridicat colegei sale jignirile aduse.

După un schimb de replici acide și jignitoare, cele două fete au ajuns în pragul unui conflict care oricând ar fi putut să degenereze. Chiar și Andreea Mantea a intervenit, încercând să aplaneze ceartă celor două concurente.

Bianca: Nu, Kinga nu merită!

Kinga: Eu merit! Ia zi, de ce nu merit!

Bianca: Pentru că nu poți face o propoziție cu sens normal! Tu pui întrebări! Tu nu spui ideea! Tu nu spui ce gândești pentru că nu gândești Kinga! Mi-am spus părerea!

casa iubirii

Kinga a explodat si i-a făcut reproșuri aprige Biancai

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Kinga: Știi de ce vorbești acum așa mult pentru că ai rămas fără cuplu și că să nu te trimită băieții acasă, dai repede cu papagalul! Și te bagi! Eu nu trebuie să vorbesc foarte mult că să mă voteze lumea! Eu stau aici frumos și lumea mă votează! Tu în schimb trebuie să vorbești foarte mult că să nu pleci acasă! Crezi că eu nu m-am prins de strategia asta!

Bianca: Dacă plec acasă se schimbă ceva! Tu dacă pleci acasă e o problema pentru ține! Pentru mine nu e o problema!

Radu: De ce te iei tu de Kinga că nu vorbește corect gramatical, că nici tu nu știi să vorbești!

Citeste si: Eliminare cu spirite încinse în „Casa iubirii”. Alexandra și Andrei, schimb de replici tăioase: „Nu o să-și găsească niciodată o fată în casa asta”. Alexandra a părăsit emisiunea

Citeste si: Ionuț are o misiune grea! Reușește concurentul să-i fure un sărut fostei lui iubite: ”Pregătește-ți buzele, Larisa”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Larisa vrea să părăsească casa cu orice preț. Care este, de fapt, motivul pentru care vrea să plece acasă. Urmăriți o ediție plină de suspans ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 30 iulie,...

Președinția ucraineană: Forțele Armate au eliberat 454 de localităţi în Harkov

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ionuț are o misiune grea! Reușește concurentul să-i fure un sărut fostei lui iubite: ”Pregătește-ți buzele, Larisa”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies