Ionuț are o misiune grea! Reușește concurentul să-i fure un sărut fostei lui iubite: ”Pregătește-ți buzele, Larisa”

,
Ionuț are o misiune grea!

Ionuț are o misiune grea!

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ionuț a primit provocarea supremă din partea Andreei Mantea. Concurentul a avut două minute la dispoziție pentru a-i fura un sărut Larisei.


In articol:

Ionuț este vizibil îndrăgostit de Larisa, iar provocarea Andreei Mantea a venit la fix, căci tânărul face tot ce îi stă în putință pentru a fi câte mai aproape de ea. Larisa nu vrea sub nicio formă să se mai împace cu el, deși este clar că și ea are încă sentimente pentru el, căci atunci când este în prezența lui se emoționează.

A reușit Ionuț să-i fure un sărut Larisei?

Andreea Mantea i-a lansat provocarea lui Ionuț, iar el s-a conformat și a făcut ce i s-a spus. Acesta a mers în casa fetelor pentru a încerca să-i fure un sărut Larisei, concurenta fața de care încă mai are sentimente, chiar dacă au decis să se despartă pașnic și de comun acord.

Ionuț are o misiune grea!

Ionuț are o misiune grea!

[Sursa foto: Captură KANAL D]

”Ionuț, tu faci provocări?...Ai două minute să te duci să o pupi pe Larisa”, a spus Andreea Mantea după ce tânărul a afirmat că face provocări.

Citeste si: Tachinările la adresa Alexandrei continuă, iar reacțiile sale generează comentarii din partea celorlalți concurenți. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, vineri, 29 iulie, de la ora 10:00 și de la ora 16:30, la Kanal D!

Când a auzit ce vrea să facă Ionuț, Larisa a fugit și s-a ascuns după mandarin, însă, acesta tot a găsit-o și a încercat să-i fure un pupic, chiar dacă a fost doar în colțul gurii. 

Ionuț are o misiune grea!

Ionuț are o misiune grea!

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Provocările nu s-au oprit aici, Andrei a fost și el vizat de Andreea Mantea, după ce în ultimele zile a fost la cuțite cu Kinga, toată lumea se aștepta ca el să fie trimis să o pune pe blondină, însă, spre surprinderea tuturor, acesta a  fost provocat să o sărute pe Bianca.

Bianca s-a panicat și a dat înapoi, respingându-l pe Andrei. Acesta a pupat-o, în final, pe obraz.

Citeste si: Reacția lui Adrian în momentul când Nicolas îi spune că Bianca îl place: "Ce să zic, făceți-vă de cap!" Cum a comentat concurentul eliminat decizia Biancai

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Topul celor mai sexy și atrăgătoare fete din Casa Iubirii! Ele sunt în căutarea sufletului pereche

Alarmant: Un medicament pentru epilepsie și migrene dublează riscul de autism al fătului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Xenia, surpriză de proporții în afara casei. Concurenta a avut primul date cu Radu, deși îl aștepta pe Ionuț. Cei doi s-au sărutat cu foc și patos

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies