Xenia, surpriză de proporții în afara casei. Concurenta a avut primul date cu Radu, deși îl aștepta pe Ionuț. Cei doi s-au sărutat cu foc și patos

,

Xenia și Radu au avut primul date în afara casei. Cum s-au distrat cei doi?


In articol:

Xenia urma să aibă un date cu Ionuț, concurentul cu care nu se află tocmai în cele mai bune relații. Dezamăgită de ce ar putea urma și de faptul că nu are nimic în comun cu băiatul cu care urma să se vadă, Xenia nu s-a bucurat 100% de această ieșire.

Xenia, luată prin surprindere la date

Xenia a avut parte de o surpriză la care nici nu a apucat să viseze, deși trebuia să aibă un date cu Ionuț, care și el este singur, după ce a pus punct relației cu Larisa, căci la locul de întâlnire s-a prezentat chiar Radu, concurentul după care râvnește încă de când a intrat în Casa Iubirii și care i-a dat numai calde și reci până acum.

Xenia are o afinitate pentru Radu, deși s-au aflat în cunoaștere, tânăra și-a pierdut speranța după ce acesta a avut cameră roșie cu Kinga, iar acesta a picat în capcana ei.

Citeste si: Adrian și-ar fi dorit o relație cu Larisa de la Casa Iubirii! Ce are în comun concurenta cu fosta lui iubită din afara competiției matrimoniale

”Voi avea un date cu Ionuț, din păcate. Nu știu cum va decurge, nu prea am povestit cu el, nu știu ce să-l întreb...Nu știu cum o să se vadă interacțiunea dintre noi doi, mai ales că el m-a votat spre eliminare gala trecută”, a spus Xenia înainte de întâlnirea cu Radu.

Xenia s-a luminat la față când a văzut că Radu a coborât din mașina din care Ionuț ar fi trebuit să coboare.

Cei doi s-au îmbrățișat tare și s-au bucurat de ziua minunată. Aceștia au avut ocazia să meargă la echitație, deși pentru Xenia nu a fost o noutate, pentru Radu a fost ceva ce nu a mai făcut până acum. 

S-au ținut de mână, s-au bucurat de momentele petrecute împreună, iar date-ul nu se putea încheia fără un sărut. Radu a fost cel care a făcut primul pas, iar Xenia s-a lăsat purtată de val.

Aceștia plănuiesc să facă lucrurile să meargă între ei și să lase la o parte gurile rele din Casa Iubirii, căci relația lor este mai importantă decât orice.

Radu se află în casa încă de la începutul show-ului matrimonial și a încercat constant să-și facă o relație. A fost în cunoaștere cu Kinga, iar finalul a fost unul tensionat, cu Alexandra a tatonat o perioadă, iar, în final, Xenia este cea norocoasă.

Citeste si: Andreea Mantea și-a pus fanii pe jar. Mesajul transmis de vedetă în toiul nopții: ”Felul în care te porți”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Adrian și-ar fi dorit o relație cu Larisa de la Casa Iubirii! Ce are în comun concurenta cu fosta lui iubită din afara competiției matrimoniale

Ultima oră - Amenințare cu bombă la mall-ul din Constanța: Centrul comercial a fost evacuat

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Care este, de fapt, motivul despărțirii dintre Bianca și Adrian. Nicolas a aruncat bomba: ”Nu puteam să-i spun lui Adrian”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies