Alexandra stârnește discuții aprinse în „Casa Iubirii” și generează o reacție explozivă din partea Larisei. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, marți, 26 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 iul 2022, 21:05

Alexandra stârnește discuții aprinse și generează o reacție explozivă

Sursa: Captură video

O nouă ediție „Casa iubirii” plină de discuții și de confruntări are loc miercuri, 27 iulie, la Kanal D. Ce din comportamentul Alexandrei îi provoacă pe cei din jur?

Miercuri, 27 iulie, fanii emisiunii „Casa Iubirii” se vor bucura, din nou, de o ediție explozivă. Tensiunile dintre concurenți ating noi cote, iar Alexandra devine subiectul principal al neînțelegerilor.

Citeste si: Larisa și Ionuț, dezvăluiri neașteptate în Camera Roșie! Concurenta vrea să părăsească Casa Iubirii: ”Te-ai mai gândit la ce vrei să faci”

Ce anume din comportamentul Alexandrei îi va stârni pe cei din jur?

În urma mai multor comentarii pe care le va face vis-a-vis de discuțiile care se poartă în „Casa Iubirii”, Alexandra va fi confruntată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Primii care intervin sunt Ionuț și Larisa. Ionuț spune că „este prea bine” pentru ea, în timp ce Larisa își exprimă nemulțumirile în legătură cu acțiunile acesteia. La mijloc a picat chiar Ionuț, fostul iubit al Larisei.

Citeste si: Cei mai mulți concurenți au rămas fără cuvinte în momentul în care Adrian a fost eliminat de la Casa Iubirii. Care a fost prima reacție a fostului concurent după ce a părăsit reality show-ul

Așadar, fii cu ochii pe emisiunea „Casa Iubirii”, la Kanal D și mâine, 27 iulie, de la ora 10:00 și de la ora 16:00, pentru a afla care sunt ultimele evenimente ce au loc în casă! Pregătește-te pentru o ediție incendiară și plină de confruntări!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!