Alexandra stârnește discuții aprinse în „Casa Iubirii” și generează o reacție explozivă din partea Larisei. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, marți, 26 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

,
casa-iubirii-larisa-ionuț-alexandra

Alexandra stârnește discuții aprinse și generează o reacție explozivă

[Sursa foto: Captură video]

O nouă ediție „Casa iubirii” plină de discuții și de confruntări are loc miercuri, 27 iulie, la Kanal D. Ce din comportamentul Alexandrei îi provoacă pe cei din jur?


In articol:

Miercuri, 27 iulie, fanii emisiunii „Casa Iubirii” se vor bucura, din nou, de o ediție explozivă. Tensiunile dintre concurenți ating noi cote, iar Alexandra devine subiectul principal al neînțelegerilor.

Citeste si: Larisa și Ionuț, dezvăluiri neașteptate în Camera Roșie! Concurenta vrea să părăsească Casa Iubirii: ”Te-ai mai gândit la ce vrei să faci”

Ce anume din comportamentul Alexandrei îi va stârni pe cei din jur?

În urma mai multor comentarii pe care le va face vis-a-vis de discuțiile care se poartă în „Casa Iubirii”, Alexandra va fi confruntată.

casa-iubirii-larisa-ionuț-alexandra

Alexandra stârnește discuții aprinse și generează o reacție explozivă

[Sursa foto: Captură video]

Primii care intervin sunt Ionuț și Larisa. Ionuț spune că „este prea bine” pentru ea, în timp ce Larisa își exprimă nemulțumirile în legătură cu acțiunile acesteia. La mijloc a picat chiar Ionuț, fostul iubit al Larisei.

Citeste si: Cei mai mulți concurenți au rămas fără cuvinte în momentul în care Adrian a fost eliminat de la Casa Iubirii. Care a fost prima reacție a fostului concurent după ce a părăsit reality show-ul

Așadar, fii cu ochii pe emisiunea „Casa Iubirii”, la Kanal D și mâine, 27 iulie, de la ora 10:00 și de la ora 16:00, pentru a afla care sunt ultimele evenimente ce au loc în casă! Pregătește-te pentru o ediție incendiară și plină de confruntări!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Cum l-a umilit Bianca de la Casa Iubirii pe Adrian după eliminare. Ce mesaj a postat frumoasa concurenta la câteva ore după plecarea fostului ei iubit din reality-show

A murit regele pop-ului israelian: Era socrul lui Quentin Tarantino

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Eliminare cu lacrimi în „Casa iubirii”! Trei concurenți au ajuns în pericol de eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea duminică, 24 iulie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies