Adrian, culisele unei despărțiri planificate pas cu pas de fosta iubită, Bianca. Ce discuție a avut tânăra cu mama concurentului eliminat

,
Adrian despre relatia cu Bianca la Casa Iubirii

Ce spune Adrian despre Bianca de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Andrian a trecut printr-o eliminare-fulger de la Casa Iubirii, iar, acum rememoreaza fiecare detaliu care i-a marcat relatia cu Bianca.


In articol:

Adrian, fostul concurent de la Casa Iubirii, a făcut o serie de dezvăluiri despre culisele relației pe care a avut-o cu Bianca alaturi de care chiar credea că începe o legatura serioasa.

Însă, pe parcurs, concurenta s-a răzgândit și sentimentele ei în loc să crească pentru Adrian, din contra, s-au diminuat ajungând la separare spre uimirea bărbatului care nu se așteptă la o asemenea reacție, mai ales că recunoaște că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a duce aceasta relație la alt nivel și trecând cu vederea multe detalii și semnale pe care nu a vrut să le observe.

Citeste si: Cei mai mulți concurenți au rămas fără cuvinte în momentul în care Adrian a fost eliminat de la Casa Iubirii. Care a fost prima reacție a fostului concurent după ce a părăsit reality show-ul

Adrian, despre culisele relatiei cu Bianca la Casa Iubirii

Bianca a vrut sa se desparta de Adrian

De ce Bianca nu a mai vrut o relatie cu Adrian

[Sursa foto: Instagram]

"Eu am încercat să fac lucrurile să meargă pentru a vedea persoana aia de la început în ea. Spre final am văzut că ea caută nod în papura. Nu refuzam să cred anumite lucruri despre ea, ci vedeam din perspectiva unui bărbat îndrăgostit. Asta a fost țoață situația. Eu am sunat-o pe maica-mea în mașină când mergeam la Clinceni. A pus-o pe speaker și i-am zis că sunt cu Bianca. Ea a zi buna-ziua și mulțumesc pentru băiatul dumneavoastră și nu au schimbat doar doua propoziții. După, am vorbit cu maica-mea și chiar mi-a zis că s-a simțit așa bine și a avut un vibe mișto, chiar a zis "să veniți pe la mine". A fost foarte dezamăgită, mai ales după ce a vorbit cu ea. Când a doua zi a zis nu te vreau. A fost ceva la mijloc acolo, plus că Sorin mi-a spus la un moment dat că îi luam apărarea în anumite situații. Eu stiu niste lucruri și nu mă așteptam, m-a pus un pic pe gânduri, a dezvaluit Adrian pentru Culisele Iubirii.

Adrian Olariu eliminat de la Casa Iubirii

Primul mesaj al lui Adrian Olariu dupa eliminarea de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Adrian nu se astepta ca Bianca sa vrea sa se desparta de el

Este urat ce a făcut să spună că vreau să căștig să iau banii să îmi fac operație la nas. Nu am spus aceste lucruri. Ea a spus că vrea să stea până în august. A fost un context în care am zis ce frumos ar fi să ajungem în Finala. Eu nu am fost genul de om să facă live-uri, să fac interacțiune. Eu am zis la modul că un vis, că simțeam că ce avem noi este real. Mi-ar fi plăcut să se întâmple, noi fiind reali, acesta fiind singurul motiv, a dezvăluit Adrian.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Dezvăluiri în exclusivitate! Cum a încercat presa să îl pună într-o lumină proastă pe Radu Pietreanu: „Au gafat din articol în articol. Tot să-mi strice familia!”

Mega-veste pentru milioane de pensionari! Nu vor mai scoate bani din portofele pentru plata acestei taxe

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ce se întâmplă cu serialul turcesc Infidelul de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare! Iată când va putea fi urmărit începând din această săptămână!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies