Adrian, culisele unei despărțiri planificate pas cu pas de fosta iubită, Bianca. Ce discuție a avut tânăra cu mama concurentului eliminat

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 apr 2023, 00:10

Ce spune Adrian despre Bianca de la Casa Iubirii

Sursa: Instagram

Andrian a trecut printr-o eliminare-fulger de la Casa Iubirii, iar, acum rememoreaza fiecare detaliu care i-a marcat relatia cu Bianca.

Adrian, fostul concurent de la Casa Iubirii, a făcut o serie de dezvăluiri despre culisele relației pe care a avut-o cu Bianca alaturi de care chiar credea că începe o legatura serioasa.

Însă, pe parcurs, concurenta s-a răzgândit și sentimentele ei în loc să crească pentru Adrian, din contra, s-au diminuat ajungând la separare spre uimirea bărbatului care nu se așteptă la o asemenea reacție, mai ales că recunoaște că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a duce aceasta relație la alt nivel și trecând cu vederea multe detalii și semnale pe care nu a vrut să le observe.

Citeste si: Cei mai mulți concurenți au rămas fără cuvinte în momentul în care Adrian a fost eliminat de la Casa Iubirii. Care a fost prima reacție a fostului concurent după ce a părăsit reality show-ul

Adrian, despre culisele relatiei cu Bianca la Casa Iubirii

"Eu am încercat să fac lucrurile să meargă pentru a vedea persoana aia de la început în ea.

Spre final am văzut că ea caută nod în papura. Nu refuzam să cred anumite lucruri despre ea, ci vedeam din perspectiva unui bărbat îndrăgostit. Asta a fost țoață situația. Eu am sunat-o pe maica-mea în mașină când mergeam la Clinceni. A pus-o pe speaker și i-am zis că sunt cu Bianca. Ea a zi buna-ziua și mulțumesc pentru băiatul dumneavoastră și nu au schimbat doar doua propoziții. După, am vorbit cu maica-mea și chiar mi-a zis că s-a simțit așa bine și a avut un vibe mișto, chiar a zis "să veniți pe la mine".
A fost foarte dezamăgită, mai ales după ce a vorbit cu ea. Când a doua zi a zis nu te vreau. A fost ceva la mijloc acolo, plus că Sorin mi-a spus la un moment dat că îi luam apărarea în anumite situații. Eu stiu niste lucruri și nu mă așteptam, m-a pus un pic pe gânduri, a dezvaluit Adrian pentru Culisele Iubirii.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Ce face și cum arată Leonard Doroftei, după ce a plecat să muncească  în Canada. Campionul de box locuieșteîn străinătate

Adrian nu se astepta ca Bianca sa vrea sa se desparta de el

Este urat ce a făcut să spună că vreau să căștig să iau banii să îmi fac operație la nas. Nu am spus aceste lucruri. Ea a spus că vrea să stea până în august. A fost un context în care am zis ce frumos ar fi să ajungem în Finala. Eu nu am fost genul de om să facă live-uri, să fac interacțiune. Eu am zis la modul că un vis, că simțeam că ce avem noi este real. Mi-ar fi plăcut să se întâmple, noi fiind reali, acesta fiind singurul motiv, a dezvăluit Adrian.