Cum l-a umilit Bianca de la Casa Iubirii pe Adrian după eliminare. Ce mesaj a postat frumoasa concurenta la câteva ore după plecarea fostului ei iubit din reality-show

,
Bianca la Casa Iubirii

Cum l-a umilit Bianca pe Adrian dupa eliminare

[Sursa foto: Instagram]

Bianca este cea care i-a frant inima lui Adrian, concurentul ce tocmai a fost eliminat de la Casa Iubirii.


In articol:

Adrian a fost eliminat de la Casa Iubirii spre uimirea celorlalți concurenți, însă Bianca, și ea nominalizata pentru eliminare poate răsuflă ușurată, căci concurenta a rămas în continuare în emisiune pentru a-și găsi sufletul pereche după despărțirea de fostul iubit care tocmai ce a părăsit concursul matrimonial.

Ce mesaj a postat Bianca dupa eliminarea lui Adrian de la Casa Iubirii

Citeste si: Cei mai mulți concurenți au rămas fără cuvinte în momentul în care Adrian a fost eliminat de la Casa Iubirii. Care a fost prima reacție a fostului concurent după ce a părăsit reality show-ul

Bianca topless

Cum s-a pozat Bianca de la Casa Iubirii pe retelele de socializare

[Sursa foto: Instagram]

Însă, Bianca s-a decis cu mult înainte să puna capăt relației cu Adrian, iar discuțiile și certurile par că au dus la ruptura definitiva. Daca la început, cei doi își spuneau citate și poezii, acum, sunt că doi străini, mai ales în Gala care tocmai s-a încheiat. Să fie cumva altele motivele care o determina pe Bianca să fuga din calea unei relații cu adevărat seriose? Natalia, una din fostele concurente și o buna prietena a Biancai, a dezvăluit pentru Culisele Iubirii faptul că frumoasa concurenta ar avea toate motivele să se comporte așa: "Oare de ce a făcut asta, oare ce zice, ar trebui să stea puțîn mai potolita. Stiu de ce e așa geloasa, stiu istoria ei, stiu de ce se comporta așa, totul are o logica. A trecut prin niste chestii mai puțîn frumoase de care ea nu vrea să vorbească. Știind chestiile astea, este normal să facă așa." 

Bianca, in vizorul lui Nicolas dupa despartirea de Adrian

Însă, după acest episod, Bianca și Adrian s-au răcit și mai mult, iar inevitabilul s-a produs.

Mai mult, Nicolas a fost cel care a mai pus sare pe rana, spunând că Bianca avea anumite priviri în ce-l privește desi era împreună cu Adrian. După ce relația lor s-a consumat, Bianca era libera să încerce o noua relație cu Nicolas, însă și concurentul a fost eliminat. Cu toate acestea nu s-a sfiit să facă o dezvăluire pentru Culisele Iubirii despre discuția cu Adrian în ce o privește pe Bianca: "Daca aș fi rămas în Casa, ea era următoarea fata spre care m-aș fi îndreptat. Am vorbit cu el asta. L-am întrebat daca l-ar deranja. Bai, Adriane, am văzut situația dintre tine și Bianca. Eu ce aș face acum? A fost o chestie de prietenie, nu s-a supărat. Cu toate că na...acolo eram 7, daca eram afara, erau zeci de fete, a fost concluzia lui Nicolas.

Adrian Olariu eliminat de la Casa Iubirii

Primul mesaj al lui Adrian Olariu dupa eliminarea de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Mai mult, după eliminarea lui Adrian de la Casa Iubirii, Bianca a postat pe pagina ei de Instagram un mesaj cu subînțeles pentru el. Nu se știe daca îi pare rău că fostul iubit a părăsit competiția sau pur și simplu l-a șicanat: "Oamenii care lupta, pot pierde. Oamenii care nu lupta, au pierdut deja."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Iancu Sterp s-a afișat pentru prima dată cu noua iubită în public! Iată ce mesaj emoționant i-a transmis tânărul frumoasei lui partenere de ziua ei de naștere!

Doi francezi au descoperit cadavrul unui alpinist care ar fi murit cu decenii în urmă pe gheţarul Stockji din Elveţia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Nora lui Florin Salam, primele declarații după ce în mediul online a apărut o știre falsă care anunța decesul celebrului artist! "Este într-o stare stabilă"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies