Nicoleta se află în fața unei decizii care i-ar putea ruina relația cu Sorin. Va accepta tânăra să-și supună iubitul la testul rezistenței: ”Cu lucrurile astea poate o să ne întâlnim și în afara casei”

,

Nicoleta a primit o sarcină grea din partea stuff-ului Casa Iubirii. Concurentei i s-a propus să-și supună iubitul la un test, pentru a vedea dacă relația lor este atât de solidă pe cât se presupune.


In articol:

Nicoleta se află în fața unei decizii dificile care ar putea ruina tot ce a construit până acum alături de Sorin. Cei doi sunt primul cuplu din Casa Iubirii care și-au spus cele două cuvinte magice.

Aceștia și-au declarat iubirea într-un mod cât se poate de natural, însă, acum, relația lor s-ar putea ruina în urma testului la care Nicoleta ar putea să-l supună pe iubitul ei.

Va accepta Nicoleta provocarea propusă de stuff-ul Casa Iubirii

Nicoleta a primit o sarcină dificilă din partea stuff-ului Casa Iubirii, aceasta trebuie să-l supună pe Sorin la un test al rezistenței, pentru a vedea dacă relația lor este atât de solidă pe cât se presupune. Concurenta trebuie să se îndepărteze de iubitul ei și să-i spună că au grăbit lucrurile între ei și că ar avea nevoie de o pauză. 

Fetele, atât și Andreea Mantea, vor fi complice la acest test și vor face ca situația să fie cât mai reală, până când prezentatoarea TV va pune stop testului.

Concurentele o îndeamnă pe Nicoleta să accepte provocarea, Larisa este de părere că nu treci tot timpul printr-o asemenea experiență.

”Eu aș face treaba asta, pe bune, nu tot timpul treci prin Casa Iubirii să vezi ce provocări ți se dau în viață, să vezi dacă trece”, a spus Larisa. 

Nicoleta este pe gânduri și nu știe dacă este în regulă să-l spună pe Sorin la un asemenea test. Kinga și Larisa sunt de părere că tânărul va trece testul răbdării, căci o iubește prea mult pe Nicoleta.

Citeste si: Cei mai mulți concurenți au rămas fără cuvinte în momentul în care Adrian a fost eliminat de la Casa Iubirii. Care a fost prima reacție a fostului concurent după ce a părăsit reality show-ul

Ce decizie a luat Nicoleta

Nicoleta a acceptat provocarea și îl va spune pe Sorin la testul răbdării.

”Pot să vă zic ce decizie am luat? O să vreau să trecem prin testul ăsta ca să primesc și eu niște răspunsuri, știu că poate cu lucrurile astea o să ne întâlnim, la un moment dat, și în afara casei și mai bine să aflăm mai devreme decât mai târziu”, a spus Nicoleta.

Citeste si: Cum l-a umilit Bianca de la Casa Iubirii pe Adrian după eliminare. Ce mesaj a postat frumoasa concurenta la câteva ore după plecarea fostului ei iubit din reality-show

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Cei mai mulți concurenți au rămas fără cuvinte în momentul în care Adrian a fost eliminat de la Casa Iubirii. Care a fost prima reacție a fostului concurent după ce a părăsit...

Alarmant: Un medicament pentru epilepsie și migrene dublează riscul de autism al fătului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Eliminare cu lacrimi în „Casa iubirii”! Trei concurenți au ajuns în pericol de eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea duminică, 24 iulie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies