Adrian și-ar fi dorit o relație cu Larisa de la Casa Iubirii! Ce are în comun concurenta cu fosta lui iubită din afara competiției matrimoniale

,
Adrian despre o posibila relatie cu Larisa

Adrian si-ar fi dorit o relatie cu Larisa

[Sursa foto: Instagram]

Adrian s-ar fi reorientat spre alta fata din Casa Iubirii dupa relatia esuata cu Bianca, insa nu a mai avut timp deoarece a fost eliminat.


In articol:

Una din concurentele pe care Adrian a pus ochii după despărțirea de Bianca a fost Larisa. Chiar daca a recunoscut că s-a apropiat mai mult de Kinga, fostul concurent a dezvăluit că nu s-a simțit atras de ea deoarece nu este genul lui de femeie, fiind și puțin mai scunda decât el, însă i-a plăcut foarte mult faptul că a descoperit în ea un prieten cu un suflet foarte cald.

"De Larisa mi-a plăcut foarte mult, am simțit-o cu un suflet bun și genul de om care în care poți avea încredere, te poți baza. Cumva, eu am zis la un moment dat că îmi place de ea, dar a intrat Bianca și ea s-a îndreptat spre Ionut și s-a dus totul așa. De aia nu s-a concretizat nimic.

Citeste si: Ce i-a ascuns Bianca lui Adrian înainte să ii dea papucii. Toți concurenții știau de asta, mai puțin fostul ei iubit eliminat: "Vezi că știu niște chestii"

Adrian a pus ochii pe Larisa la Casa Iubirii

De ce nu au putut forma un cuplu Adrian si Larisa

[Sursa foto: Instagram]

Adrian si-ar fi dorit o relatie cu Larisa?

Și ea și Kinga m-au îmbrățișat într-un mod prietenește. Ea a știut și nu s-a întâmplat nimic din cauza conjuncturii.  Nu stiu daca m-aș întâlni daca ar ieși din Casa. Acum o văd din punct de vedere prietenește. Eu am fost prieten cu Ionut. Eu cred că este că mine, îi place să ofere afecțiune. 

De ce nu ar fi vrut Adrian sa formeze un cuplu cu Alexandra

Adrian a mai dezvăluit că o placea foarte mult pe Alexandra, însă din cauza vârstei, ea fiind foarte mica, nu ar fi avut o relație decât în Casa Iubirii sau una de scurta durata și nu și-ar fi dorit să învestească timp în așa ceva." De Xenia mi-a plăcut mult, m-a atras fizic. Îmi plac persoanele de genul ei. Cât o privește pe Maria, Adrian și-a motivat și votul către ea deoarece că și restul băieților nu și-a dorit să o mai vadă plângând și suferind în emisiune."

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bianca i-a pregătit un masaj romantic lui Alin, ce s-a lăsat cu atingeri tandre şi săruturi pătimașe în văzul tuturor. Ironiile concurenților nu au întârziat să apară: ”Dacă...

Directorii executivi ai marilor companii americane se pregătesc pentru o recesiune și nu cred că va fi scurtă (CNN)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 35, subtitrat în limba română VIDEO. Muzaffer ia o decizie neașteptată în privința frumoasei Nefise

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies