Topul celor mai sexy și atrăgătoare fete din Casa Iubirii! Ele sunt în căutarea sufletului pereche

,
Concurente de la Casa Iubirii 2022

Concurente- Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Reality show-ul "Casa Iubirii" are în emisiune în momentul actual 16 concurenți fermecători, formați din 7 fete și 9 băieți.


In articol:

La finalul acestei experiențe de căutare a iubirii adevărate ,vor exista doi câștigători care vor fi posesorii premiului cel mare de 10.000 de Euro. Emisiunea se desfășoară de luni până vineri de la 10:00 și 17:00 și în fiecare weekend de la 16:00 și de la 19:00 când au loc Galele, unde favoriții pot fi aleși prin vot. 

Cine sunt concurentele care au rămas în Casa Iubirii

Larisa Burean, tânăra de 23 de ani din Târgul Mureș, s-a înscris la show-ul matrimonial pentru a-și găsi iubirea adevărată, care în viziunea ei, ar trebui să fie un bărbat care are încredere în ea și ar trebui să-i ofere spațiul necesar pentru a petrece timp cu sora ei. Aceasta se consideră o fire sociabilă și amuzantă dar care are ca defect încăpățânarea. În cadrul show-ului TV a avut o relație cu Ionuț, însă aceștia nu mai formează un cuplu oficial.

Lidia Persida Kinga Suto, tânăra care impresionează prin stilul de viață și aspectul fit, profesează ca trainer și se mândrește cu medaliile sale în domeniul fitness-ului. Aceasta se remarcă prin caracterul ei puternic și își dorește să iși găsească o persoană cu care să își petreacă restul vieții.

Citeste si: Tachinările la adresa Alexandrei continuă, iar reacțiile sale generează comentarii din partea celorlalți concurenți. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, vineri, 29 iulie, de la ora 10:00 și de la ora 16:30, la Kanal D!

Bianca Mândru are 25 de ani și a impresionat prin frumusețea ei din momentul în care

a intrat în casă. Tânăra moldoveancă s-a mutat în Italia, Genoa și lucrează ca web designer. Aceasta a mai avut o relație de doi ani, însă a mărturisit că a fost înșelată. Fire sociabilă și creativă, își dorește să aibă lângă ea un bărbat puternic. 

Natalia Nigai este o moldoveancă de 23 de ani care trăiește în Italia unde a studiat filologia și a profesat ca model pentru câteva campanii. Tânăra se consideră o fată sensibilă și sinceră și înainte de emisiune a avut o relație de cinci ani. Casa Iubirii reprezintă pentru aceasta o oportunitate perfectă de a se îndrăgosti din nou. 

Maria, tânăra de 22 de ani, este șefa unui magazin second-hand din Botoșani iar ceea ce contează cu adevărat pentru ea la un bărbat este caracterul. În momentul de față, frumoasa concurentă este într-o etapă de cunoaștere cu George.

Nicoleta, traducătoarea de 25 de ani, a făcut încă de la început o descriere a bărbatului ideal pentru ea: „Un bărbat carismatic, protector, să știe ce vrea de la viață, pentru că așa mă consider și eu și am aceleași așteptări. Nu-mi place să-mi pierd timpul, deci aș vrea un bărbat sigur pe el.”,  a spus aceasta la începuturile emisiunii. Visul acesteia pare că s-a îndeplinit, aceasta formând un cuplu oficial alături de Sorin.

Alexandra este cea mai tânără dintre concurente, având doar 19 ani. Aceasta provine din Bacău și momentan nu are nicio ocupație, însă are în plan să se facă o postliceală de asistente. Alexandra nu prea a avut noroc în dragoste iar ultima ei relație a fost în clasa a 9-a. 

Cuplul oficial din Casa Iubirii

Nicoleta și Sorin sunt cuplul oficial al show-ului matrimonal iar aceștia sunt singurii care și-au declarat primul "Te iubesc" în Camera roșie și au demonstrat pe parcursul emisiunii că își poartă sentimente sincere. Deși aceștia au mai avut situații tensionate, legătura dintre ei doi este prea puternică pentru a fi ruptă. 

Sorin Rus are 28 de ani și vine din Satu Mare. Tânărul a absolvit Colegiul tehnic Ion C. Brătianu și în prezent este antrenor de fitness. El își dorește prin meseria lui să atragă cât mai mulți oameni să își schimbe stilul de viață și să trăiască mai sănătos. 

Nicoleta este extrem de implicată când vine vorba de relații iar peste zece ani se vede având o familie. Conform spuselor acesteia din cadrul emisiunii, se consideră o familistă și iubește mult copiii.

Citeste si: Andreea Mantea și-a pus fanii pe jar. Mesajul transmis de vedetă în toiul nopții: ”Felul în care te porți”

Cuplu Casa Iubirii

Cuplul oficial din Casa Iubirii

[Sursa foto: youtube.com]

VEZI CELE MAI SEXY CONCURENTE DIN CASA IUBIRII IN GALERIA FOTO DE MAI JOS:

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 35, subtitrat în limba română VIDEO. Muzaffer ia o decizie neașteptată în privința frumoasei Nefise

Rușii fug din Herson: Forţele ruse evacuează răniţii şi echipamentul avariat în cele mai apropiate puncte de trecere peste fluviul Nipru

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ea a fost prima iubire a celebrului Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte! Iată cine este superba actriță care i-a furat inima chipeșului Ümit în urmă cu opt ani!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies