Tachinările la adresa Alexandrei continuă, iar reacțiile sale generează comentarii din partea celorlalți concurenți. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, vineri, 29 iulie, de la ora 10:00 și de la ora 16:30, la Kanal D!

,
casa-iubirii

Tachinările pentru Alexandra continuă. Reacțiile generează comentarii

[Sursa foto: Captură video]

O nouă ediție intrigantă a emisiunii „Casa Iubirii” are loc vineri, 29 iulie, la Kanal D. Ce din comportamentul Alexandrei stârnește reacții în casă? Vedeți mâine!


In articol:

Vineri, 29 iulie, fanii emisiunii „Casa Iubirii” urmează să aibă, din nou, parte de momente tensionate și pline de discuții în contradictoriu între concurenți. Tachinări și reacții intense din partea concurenților au loc.

Alexandra stârnește curiozități în „Casa Iubirii”

Ionuț vrea să își satisfacă o curiozitate care îl macină: Se văd Alexandra și Emanuel ca un cuplu sau nu? De asemenea, Emanuel încearcă să glumească și cu Alexandra, motiv pentru care o trage de codițe, însă aceasta nu este deloc impresionată și aruncă după el cu ce are la îndemână.

Citeste si: Xenia, surpriză de proporții în afara casei. Concurenta a avut primul date cu Radu, deși îl aștepta pe Ionuț. Cei doi s-au sărutat cu foc și patos

„Dar nu mă mai trage de codițe, serios vorbesc! La modul cel mai serios, te bat, pe cuvântul meu de nu te bat!”, spune Alexandra, extrem de deranjată de gestul lui Emanuel care este și el puțin confuz din cauza acestei reacții.

Citeste si: Andreea Mantea și-a pus fanii pe jar. Mesajul transmis de vedetă în toiul nopții: ”Felul în care te porți”

casa-iubirii

Tachinările pentru Alexandra continuă. Reacțiile generează comentarii

[Sursa foto: Captură video]

Așadar, fii cu ochii pe Kanal D, mâine, 29 iulie, începând cu ora 10:00 și cu ora 16:00, pentru a afla c ele mai noi evenimente care se petrec în „Casa Iubirii”!  Andreea Mantea promite și de data aceasta fanilor momente pline de suspans și de tensiune.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Care este, de fapt, motivul despărțirii dintre Bianca și Adrian. Nicolas a aruncat bomba: ”Nu puteam să-i spun lui Adrian”

Alarmant: Un medicament pentru epilepsie și migrene dublează riscul de autism al fătului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Andrei, gest necontrolat în Casa iubirii! Bianca a fost uluită de comportamentul lui agresiv! „Am văzut o gaură în ușa de la make-up” Iată ce anume l-a scos din minți pe...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies