Șofer prins cum mergea cu 154 km/h pe centura Ploieștiului, un drum cu o limită de 100 km/h

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 nov 2023, 02:40

Șofer prins cum mergea cu 154 km/h pe centura Ploieștiului

Sursa: PixaBay

O mașină ce merge cu o viteză de 154 de km/h pe un drum cu o limită de 100 km/h a fost înregistrată de un aparat radar.

Acest eveniment a avut loc în această după-amiază, pe centura Ploieștiului, în județul Prahova, acolo unde limita de viteză este de 100 km/h.

Citește și: Prognoză meteo ANM duminică, 5 februarie 2023. Ninsorile și temperaturile scăzute vor pune stăpânire pe România

Șofer prins cum mergea cu 154 km/h pe centura Ploieștiului

Șoferul mergea cu 154 km/h într-o zonă în care se circula cu 100 km/h, chiar dacă viteza ar trebui scăzută din cauza condițiilor meteorologice. Mașina a fost oprită de poliție după ce aparatul radar a înregistrat 154 km/h, acesta a spus că se îndrepta spre munte.

"Pe un sector de drum unde limita este de 100 de km/h, prahoveanul în vârstă de 35 de ani a apăsat mai tare pedala de accelerație, fiind înregistrat conducând cu viteza de 154 de km/h.

Pe lângă faptul că azi nu mai poate ajunge de unul singur la destinație, pentru 90 de zile va fi pieton sau pasager, alegându-se, totodată, și cu o sancțiune contravențională conform OUG nr.195/2002 în valoare de 1.305 lei''
, au anunțat polițiștii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Ajutor financiar pentru români! O categorie de persoane va beneficia de vouchere, în limita a cinci salarii minime

Polițiștii au mai anunțat și că vor intensifica controalele în trafic, în perioada 4-5 februarie.

Bărbatul a fost amendat cu 1.305 lei

În dorința de a ajunge mai repede în zona montană, acesta a depășit cu 54 de kilometri viteza legală pe acel drum al municipiului Ploiești.

Bărbatul s-a ales cu o amendă usturătoare, de 1.305 lei și a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Citește și: Cea mai mare temere a lui Theo Rose de când a rămas însărcinată: „E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă”. Artista a dezvăluit totul

Sursa: observatornews.ro 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!