„Vino, că îți plânge fetița”. Motivul pentru care părinții unei fetițe au încuiat-o în mașină noaptea, în fața unui magazin din Prahova

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 13 oct 2023, 06:55

Motivul pentru care părinții unei fetițe au încuiat-o în mașină noaptea, în fața unui magazin din Prahova

Sursa: Canva/ Captură Facebook RTS-Radioteleviziunea Severin

O fetiță a fost încuiată într-un autoturism parcat în fața unui supermarket din Potigrafu, Prahova. Copilul a fost lăsat singur, astfel că a început să plângă și a atras atenția trecătorilor.

O fetiță a fost încuiată, singură, în mașină de către părinți, în timpul nopții. Incidentul a avut loc în parcarea unui supermarket din Potigrafu, județul Prahova. Micuța a început să plângă iar localnicii au observat imediat.

O fetiță a fost încuiată noaptea în mașină, în fața unui magazin

Un trecător a observat că fetița plânge singură în mașină, încuiată, și a filmat-o, după care a postat videoclipul pe un grup de Facebook pentru șoferii din zonă. 

Citește și: Cine este bărbatul care a mers dezbrăcat pe străzile din Botoșani. Acesta purta doar pantofi și o mască sanitară

„Dacă ești pe grup vino, că îți plânge fetița” este mesajul scris  de trecător, alături de filmarea în care micuța plânge, postată pe grupul de Facebook InfoTrafic Prahova.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este tânăra care a fost găsită pe stradă cu mâinile pătate de sânge și parțial dezbrăcată

O tânără care era aproape dezbrăcată şi cu sânge pe mâini a fost văzută de oameni pe o stradă din Baia Mare, umblând dezorientată pe trotuar. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță și trei echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare s-au deplasat de urgență la fața locului după ce au fost apelați la 112 de către martorii care au observat-o pe fată.

Citește și: În ce stare se află profesoara care a fost împușcată de un elev în vârstă de șase ani. Ce riscă băiatul după fapta lui

Tânăra a spus că ar fi urmărită, dar încercările polițiștilor și medicilor de a discuta cu ea despre cum a ajuns în această stare au fost degeaba. Conform primelor informații, tânăra se afla sub influența substanțelor stupefiante.

Se pare că, de fapt, nimeni nu a urmărit-o, iar sângele de pe mâini provenea de la niște răni pe care și le-a provocat singură. 

Polițiștii au reușit să-i afle identitatea.

Tânăra are 18 ani și ar locui în zona Craica.

Din fericire, rănile pe care fata şi le-a provocat nu au fost grave, astfel că i s-au oferit îngrijirile medicale necesare chiar la fața locului. Deși medicii au insistat să o ducă la spital, tânăra a refuzat oferta, fiind dusă la sediul poliției pentru a fi audiată. 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!