Cu cine a plecat Andreea Mantea în vacanță? Imaginea „romantică” postată de vedetă care i-a pus de fani în încurcătură

Author: Lavinia Medrea

Imaginea „romantică” postată de vedetă care i-a pus de fani în încurcătură

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea este încă plecată în Maldive, în vacanță, și trăiește momente de neuitat în cel mai exotic loc din lume.

Andreea Mantea a terminat anul 2022 inedit! Vedeta a plecat în Maldive, unde este cald, bine, iar apa albastră a oceanului este incomparabilă cu oricare alte ape. 

Cu cine a plecat Andreea Mantea în vacanță

Andreea Mantea a plecat în vacanță, dar nu singură. În urmă cu câteva ore, frumoasa prezentatoare de la Kanal D a postat o fotografie în care se ține de mână cu o persoană misterioasă și savurează o băutură care pare a fi un cocktail.

Din acest motiv, oamenii s-au întrebat dacă nu cumva vedeta a plecat cu un pretendent secret în Maldive.

Citește și: Andreea Mantea, mesajul începutului de an: „Nu mai pot de fericire. Mi-au dat lacrimile”. Ce a pățit frumoasa prezentatoare TV

În ciuda confuziei „romantice” care s-a creat, Andreea Mantea s-a fotografiat ținându-l de mână pe fiul ei, David, cu care a plecat în vacanță pentru a petrece timp de calitate împreună.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ce a pățit Andreea Mantea în Maldive

Andreea Mantea a avut grijă să-și țină la curent urmăritorii cu ce face zi de zi în Maldive, chiar dacă este plecată. Frumoasa prezentatoare TV nu și-a uitat deloc fanii! 

Citește și: “Am ajuns să cred că nu e bine să îți rostești dorințele în preajma altor persoane” Ce planuri are Andreea Mantea pentru anul 2023

Cu câteva ore în urmă, Andreea Mantea a anunțat că a avut o vizită din partea unui musafir cât se poate de special, musafir care a reușit să-l sperie pe David în ultima lui zi de vacanță atât de tare încât să refuze să mai intre în apă. Este vorba despre un delfin, de care Andreea Mantea s-a bucurat din plin.

„Bună dimineața la prânz!

Astăzi de dimineață am avut o vizită tare drăguță! (n.r.: de la un delfin)

David m-a rugat să anulez scuba diving-ul de azi și nu mai vrea să intre în apă deloc! Niciun snorkeling, niciun peștișor colorat, nicio broască țestoasă, nicio pisicuță de mare, nimic! La revedere! Bine că mai avem doar o zi de stat aici, căci dacă îl vedea de la început, adio distracție toată vacanța!”, a scris Andreea Mantea, pe Instagram.