Cine este bărbatul ucis de un șofer român fără permis, beat și drogat, în Italia. Victima avea un copil în vârstă de șase ani

Autor: Lavinia Medrea

Victima avea un copil în vârstă de șase ani

Sursa: Facebook Manuel Galeazzi

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, de origine italiană, a decedat acum o săptămână în urma unui cumplit accident.

Un român în vârstă de 24 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Alfa Romeo, l-a lovit mortal pe bărbatul de 36 de ani, după care a fugit de la locul tragediei și a fost prins de polițiști cu câteva ore mai târziu.

Cine este bărbatul ucis de un șofer român fără permis, beat și drogat

Românul în vârstă de 24 de ani avea permisul suspendat, și în momentul în care se afla la volan era sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor. Accidentul

a avut loc sâmbătă seară, de-a lungul drumului de stat Valnerina, în orașul italian Terni, regiunea Umbria.

Flavius Marcel, șoferul în vârstă de 24 de ani, a intrat cu viteză în autoturismul în care se afla Manuel Galeazzi, victima în vârstă de 36 de ani, după ce consumase alcool și cocaină.  

Citește și: Doliu în lumea interlopilor! A murit Dumitrel Buricea, liderul din Brăilița, în urma unui accident vascular cerebral

Conform anchetatorilor, s-a constatat că șoferul în vârstă de 24 de ani conducea cu o viteză de 120 de km/h.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tânărul care a ucis un bărbat italian nevinovat va intra în închisoare imediat după ce va fi externat din spital.

Manuel Galeazzia avea un copil de șase anișori

Manuel avea 36 de ani și în momentul impactului a fost aruncat din autoturismul său de către tânărul șofer în vârstă de 24 de ani.

După ce a provocat accidentul, Flavius s-a făcut nevăzut, ulterior fiind găsit duminică dimineața, la ora 05:00, pe drumul național 79, la intersecția cu Miranda.

Tânărul a fost dus la spital unde i s-au făcut analize, în urma cărora a rezultat că acesta consumase atât băuturi alcoolice, cât și cocaină. Pe lângă aceste fapte penale, Flavius Marcel s-a urcat la volan, fiind conștient că are permisul suspendat.

Citește și: Mama celor trei copii din București, care au ars de vii, și-a schimbat declarația. Aceasta a recunoscut că nu era acasă în momentul acela

Manuel Gleazzia avea doar 36 de ani și era tatăl unei fetițe în vârstă de șase ani, iar astăzi va fi condus pe ultimul drum de către familie și cei dragi. Procurorul din Italia a decis reținerea lui Flavius Marcel.

Corpul fără viață al lui Manuel a fost dus la morga din Terni sâmbătă seara. Parchetul a decis că nu este necesară autopsia și a dat undă verde pentru înmormântare.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!