Saniye din serialul Mă numesc Zuleyha a strălucit pe covorul roșu, în cadrul Festivalului de la Cannes! Iată ce ținută extravagantă a ales celebra actriță Selin Yeninci!

,
Selin Yeninci

Selin Yeninci, o actrita talentata 

[Sursa foto: Instagram Selin Yeninci]

Îndrăgita actriță Selin Yeninci a fascinat cu apariția ei uluitoare în cadrul Festivalului de la Cannes, de anul acesta.


In articol:

Actrița Selin Yeninci are doar 34 de ani, însă cu toate acestea a acumulat o experiență vastă în domeniul actoriei deoarece a început să joace pe platourile de filmare încă de la fragedă vârstă de șase ani.

Astfel a încolțit în sufletul talentatei și carismaticei Selin Yeninci dragostea pentru actorie și încă din copilărie această a visat și a luptat neîncetat pentru marele ei vis de a deveni o actriță renumită și adulată de publicul larg. Peste ani visul avea să i se îndeplinească și în prezent, Selin se bucură de mare succes și mai mult decât atât de curând frumoasă actrița a participat la renumitul Festival de la Cannes.

Saniye din serialul Mă numesc Zuleyha a strălucit pe covorul roșu, în cadrul Festivalului de la Cannes

Selin Yeninci s-a născut în anul 1988, în Istanbul, într-o familie înstărită. Părinții săi i-au descoperit încă din copilărie pasiunea pentru teatru și au sprijinit-o să studieze în acest domeniu și să ajungă acolo unde își propusese. Astfel, la vârstă de 18 ani, Selin Yeninci a început să studieze Facultatea de Teatru în cadrul Universității Dokuz Eylül, iar apoi sprijinită financiar de părinții săi a mers să se perfecționeze în cadrul atelierelor de teatru din Londra și Amsterdam. După care a revenit în Istanbul, unde a început să primească din ce în ce mai multe oferte tentante de a juca în seriale și filme de succes.

Selin Yeninci

Selin Yeninci, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Selin Yeninci]

Astăzi, talentata Selin Yeninci se numără printre cele mai apreciate actrițe din generația ei. După ce a făcut furori cu rolul ei magistral jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, Selin a fost cooptată să joace într-un film artistic, drama Burning Days (Kurak Günler), ce s-a lansat recent în cadrul prestigiosului Festival de Film de la Cannes, la care actrița a luat parte alături de colegii săi.

Selin Yeninci

Selin Yeninci a stralucit la Festivalul de la Cannes

[Sursa foto: Instagram Selin Yeninci]

Citeste si: Cum arată celebra Selin Yeninci din serialul "Ma numesc Zuleyha" fara machiaj! Iata cum arata tenul indragitei actrite, cand nu se afla pe platourile de filmare!

Superba actriță Selin Yeninci și-a făcut apariția pe covorul roșu, într-o rochie albă, lungă, extrem de elegantă și extravaganță care i-a pus în valoare silueta uluitoare. Asemenea unei mirese, Selin a fost de departe una dintre cele mai admirate actrițe prezente în cadrul Festivalului de la Cannes.

Selin Yeninci

Selin Yeninci, la Cannes

[Sursa foto: Instagram Selin Yeninci]

"Suntem la Festivalul de Film de la Cannes cu filmul nostru Burning Days (Kurak Günler). Aș dori să mulțumesc directorului nostru Emin Alper și tuturor colegilor mei de echipă pentru această experiență minunată a filmului nostru!", a menționat Selin într-o postare realizată pe contul ei de Instagram.

Citeste si: Cine este și câți ani are Saniye din serialul Mă numesc Zuleyha! Celebra Selin Yeninci a trecut prin momente teribile după ce s-a infectat cu COVID-19! Iată ce a pățit actrița!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Cine este și câți ani are Saniye din serialul Mă numesc Zuleyha! Celebra Selin Yeninci a trecut prin momente teribile după ce s-a infectat cu COVID-19! Iată ce a pățit actrița!

Zelenski somează comunitatea internațională: 'Teroarea nucleară rusă necesită un răspuns mai puternic'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Recunoașteți fetița zglobie din imagine? Astăzi face furori cu talentul și frumusețea ei în serialul Mă numesc Zuleyha!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies