Zuleyha, decizie surprinzatoare! Aflati ce se va intampla la conacul Yaman, in aceasta seara, intr-un nou episod dramatic din serialul Ma numesc Zuleyha, de la 20:00, la Kanal D

,
ma numesc zuleyha

Zuleyha, fata in fata cu Hulya

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mehmet, continua sa directioneze, tacit, actiunile frumoasei Zuleyha.


In articol:

Incercarile celor doua femei, Lutfiye si Saniye, de a afla adevarul despre moartea prietenului lor Ali Rahmet, sunt pe cale sa esueze. Abdulkadir, cel care se face vinovat de moartea boierului, reuseste sa zadarniceasca actiunile celor doua femei.

Zuleyha, decizie surprinzatoare

La conacul Yaman se petrec lucruri ingrijoratoare.

Toata lumea intra in panica atunci cand bunica Azize si micutul Adnan sunt de negasit. Fikret este decis sa-i gaseasca pe cei doi. 

ma numesc zuleyha

Bunica pleaca impreuna cu micutul Adnan

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mehmet, continua sa directioneze, tacit, actiunile frumoasei Zuleyha. Sotia lui Demir reuseste sa o gaseasca pe Hulya, nestiind ca aceasta este sora lui Mehmet, si astfel, adevarul despre drama tinerei este aflat. Zuleyha va lua o decizie surprinzatoare…

ma numesc zuleyha

Zuleyha ia o decizie uluitoare

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Abdulkadir nu este deloc multumit ca acum, Mehmet prietenul si partenerul sau de afaceri, este numai in preajma sotiei lui Demir. Abdulkadir face tot posibilul ca planul de razbunare impotriva familiei Yaman sa fie dus la capat, chiar daca actiunile acestuia il vor trada pe Mehmet.

ma numesc zuleyha

La conacul Yaman toata lumea se mobilizeaza pentru a-i gasi pe cei doi disparuti, bunica si Adnan

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

Citeste si: Ce face Ümit din serialul Mă numesc Zuleyha în ultimul trimestru de sarcină! Iată la ce tehnici inedite de gimnastică a apelat Hande Soral pentru a avea o naștere ușoară!

Citeste si: Cine este și câți ani are Füsun din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este soțul actriței Yeliz Doğramacılar! Imagini spectaculoase de la nunta celor doi îndrăgostiți!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Profesoara care a creat un Silicon Valey în Prahova. Foştii ei elevi lucrează la marile companii IT din lume

Cine este și câți ani are Füsun din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este soțul actriței Yeliz Doğramacılar! Imagini spectaculoase de la nunta celor doi îndrăgostiți!

O parte din activitatea personalului FMI este 'influențată în mod necorespunzător' - o spune chiar un raport intern

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Zuleyha, la un pas de a afla adevarul! Aflati ce se va intampla, in aceasta seara, intr-un nou episod dramatic din serialul Ma numesc Zuleyha, de la ora 20:00!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies