Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor Furkan Palali atunci când nu se află pe platourile de filmare!

,
furkan palali

Furkan Palali, un actor talentat si apreciat in Turcia

[Sursa foto: Instagram Furkan Palali]

Furkan Palali se numără printre cei mai talentați și apreciați actori din tânăra generație în Turcia.


In articol:

La cei 35 de ani ai săi, carismaticul Furkan Palali a reușit în cei peste zece ani de experiență pe platourile de filmare să devină unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia, datorită talentului sau desăvârșit și a daruririi cu care joacă. Dincolo de profesia pe care o adoră, Furkan revine din când în când și la cea de-a două mare pasiune a lui, echitația, pe care o practică ori de câte ori îi permite timpul.

Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha, pasiune nebănuită

Furkan Palali s-a născut anul 1986 în orașul Konya, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților săi, care peste ani l-au sprijinit mereu în tot ceea ce a decis să realizeze. Deși avea încă din adolescență o pasiune pentru teatru, Furkan Palali a decis la vârsta majoratului să studieze Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Hacettepe, la îndemnul părinților săi.

Citeste si: Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha și frumoasa Demet Ozdemir, un cuplu reușit pe platourile de filmare! Iată cum arătau în urmă cu șase ani!

furkan palali

Furkan Palali, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Treptat a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marele lui vis de a deveni actor, astfel încât a hotărât să se reorienteze și către studierea actoriei și s-a înscris la un program de Master în cadrul Facultății de Radio și Televiziune la Universitatea Marmara, iar apoi a urmat și câteva cursuri de teatru predate de actorii Tuncay Özinel și Ferdi Merter. În paralel, carismaticul Furkan a început să cocheteze și cu modelingul, câștigând în anul 2011, titlul de Cel mai bun model al Turciei. În anul 2010 Furkan Palali a debutat pe platourile de filmare ale producției Küçük Sırlar, care i-a adus și primul pas care carieră de succes de astăzi. Au urmat apoi multe alte roluri în seriale și filme de excepție.

Dincolo de marea lui pasiune pentru actorie, Furkan Palali nu a renunțat nici la o altă pasiune dobândită pe parcurs, aceea pentru echitație.

Tânărul actor merge să practice echitația ori de câte ori îi permite programul și adoră să petreacă timp în preajma cailor, acolo unde simte că își reîncarcă bateriile.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”, suferinta teribila pentru Fikret

furkan palali

Furkan Palali, un impatimit al echitatiei

[Sursa foto: Instagram Furkan Palali]

 

Citește-ne pe

Citește și:

Profesoara care a creat un Silicon Valey în Prahova. Foştii ei elevi lucrează la marile companii IT din lume

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”, suferinta teribila pentru Fikret

Ucraina nu are probleme doar cu Rusia. China deține aproape 10% din terenul agricol al țării și un jucător puternic pe piața grâului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha, unul dintre cei mai frumoși și seducători actori ai momentului în Turcia! Iată cum arăta Furkan Palali la debutul lui în actorie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies