Ea a fost marea iubire a lui Furkan Palali, actorul care îl interpretează pe Firket în serialul ”Mă numesc Zuleyha”. Iată cine este femeia care i-a pus sare pe rană celebrului actor

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 dec 2022, 03:30

Ea a fost marea iubire a lui Furkan Palali, actorul care îl interpretează pe Firket în serialul ”Mă numesc Zuleyha”. Iată cine este femeia care i-a pus sare pe rană celebrului actor

Sursa: Instagram

Celebrul Furkan Palali, protagonistul serialului ”Mă numesc Zuleyha” s-a iubit multă vreme cu o colegă de breaslă. Furkan este bine cunoscut pentru relațiile amoroase cu actrițe celebre din Turcia.

Este bine cunoscut faptul că Furkan Palali a avut mereu priză la actrițe. Potrivit presei tabloide din Turcia, actorul care îl interpretează pe Firket în serialul ”Mă numesc Zuleyha” face ravagii printre colegele de platou.

Ea a fost marea iubire a lui Furkan Palali 

Marea iubire al lui Furkan a fost celebra actriță Burcu Kiratli (”Dragoste și ură”). Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar care a ajuns destul de repede la final, după ce frumoasa actriță a început să se vadă pe ascuns cu un alt actor

celebru.

Citeste si: Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha și frumoasa Demet Ozdemir, un cuplu reușit pe platourile de filmare! Iată cum arătau în urmă cu șase ani!

Actorul nu a stat prea mult singur după ce a încheiat relația cu Burcu, tabloidele turcești scriau la acea vreme să Furkan s-ar fi iubit și cu Demet Özdemir și Melike İpek Yalova, amândouă colege de filmări.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Conform haberturk.com, frumoasa actriță Melike İpek Yalova s-ar fi îndrăgostit de Furkan Palali chiar în timpul filmărilor pentru ”Mă numesc Züleyha”, în serial aceasta interpretând-o pe Mujgan.

Totodată, gurile rele spun că actorul care îl interpretează pe Firket a fost motivul divorțului din martie anul trecut dintre Melike și producătorul Altug Gultan.

Deși apropierea dintre ei a fost foarte vizibilă pe platourile de filmare, niciunul dintre ei nu a dezvăluit dacă sunt împreună, iar între timp filmările s-au încheiat și nu mai sunt colegi.

Citeste si: Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha, unul dintre cei mai frumoși și seducători actori ai momentului în Turcia! Iată cum arăta Furkan Palali la debutul lui în actorie!

Furkan Palali s-a alăturat distribuției serialului ”Mă numesc Züleyha” în sezonul 3

Furkan Palali s-a alaturat distribuției serialului ”Mă numesc Züleyha” în sezonul trei, interpretândul pe Fikret Fekeli, fiul nelegitim al lui Adnan Yaman (Ömer Fethi Canpolat) și nepotul lui Ali Rahmet Fekeli (Kerem Alişik). Nimeni, în afară de Umit, nu cunoștea intențiile adevărate ale lui Fikret, motiv pentru care s-a întors din Germania în locurile natale din Turcia.

Sosirea lui îm Cukurova a tulburat viețile tuturor în special pe cea a lui Demir Yaman (Murat Ünalmiş). Fikret ar face orice să se răzbune pe el. 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!