Cum arată celebra Selin Yeninci din serialul "Ma numesc Zuleyha" fara machiaj! Iata cum arata tenul indragitei actrite, cand nu se afla pe platourile de filmare!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 28 iul 2021, 18:52
video Foto(6)

Renumita actrita Selin Yeninci, care da viata personajului Saniye, arata incredibil si atunci cand nu se afla pe platourile de filmare.

Desi are doar 33 de ani si doar sapte ani de cariera in actorie, Selin Yeninci a devenit rapid una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia, bucurandu-se de un real succes. Publicul din Romania a cunoscut-o in serialul "Ma numesc Zuleyha", in care a jucat rolul carismaticei Saniye.

Selin Yeninci din serialul "Ma numesc Zuleyha", surprinsa fara pic de machiaj!

Selin Yeninci s-a născut in anul 1988 in Istanbul.

Tatăl ei este ofițer pensionar iar mama sa deține un cabinet estetic.
De la vârsta de 6 ani a fost voiceover in cadrul unui program pentru copii la radio TRT.

Aceasta a absolvit Universitatea Dokuz Eylül, Facultatea de Arte Plastice si ulterior decis sa participe la cursuri de actorie in scoli private din Londra si Amsterdam si astfel a reusit sa isi indeplineasca si marele vis de a deveni actrita cu drepturi depline.


După absolvirea facultatii Selin Yeninci a hotarat sa nu profeseze in domeniul studiat initial ci a inceput sa joace in piese de teatru precum Macbeth și Don Juan’s Night alături de marele actor turc Haluk Bilginer. Treptat aceasta a ajuns chiar si prezentatoare tv, voiceover de desene animate și a jucat în piese de teatru. 

Citeste si: Saniye din serialul "Ma numesc Zuleyha", actrita de la 6 ani! Iata cum s-a transformat Selin Yeninci, din fetita zglobie in femeia sexy si seducatoare de azi!

Primul sau rol intr-un serial turcesc l-a jucat in aul 2014, in productia Vicdan, ulterior a primit multe alte oferte. Treptat a devenit una dintre cele mai apreciate actrite din tanara generatie in Turcia. In anul 2018 Selin Yeninci a fost cooptata in distributia serialului Ma numesc Zuleyha, in care a primit un rol secundar, insa i-a adus multe satisfactii si premii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Actrița Selin Yeninci are mare grija de felul in carea arata. Aceasta face sport constant, obisnuieste sa practice Yoga și Wing Tsun. In perioada de vacanta dintre sezoanele 1 și 2 ale serialului “Mă numesc Zuleyha” Selin a luat cursuri de balet și canto.

Sein nu s-a ferit niciodata sa le impartaseasca fanilor sai imagini in care nu era machiata deoarece arata impecabil chiar si atunci cand nu se afla pe platourile de filmare, in lumina reflectoarelor.

Citeste si: Cu ce se ocupa Hilal Altınbilek, protagonista serialului “Mă numesc Züleyha”, înainte să devină actriță