Saniye din serialul "Ma numesc Zuleyha", actrita de la 6 ani! Iata cum s-a transformat Selin Yeninci, din fetita zglobie in femeia sexy si seducatoare de azi!

Selin Yeninci (Saniye din serialul "Ma numesc Zuleyha") este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie.


In articol:

Actrița Selin Yeninci s-a născut pe 16 ianuarie 1988 la Istanbul. Tatăl ei este ofițer pensionar iar mama sa deține un cabinet estetic.
De la vârsta de 6 ani a fost actriță de voce în cadrul unui program pentru copii la radio TRT.

A absolvit Universitatea Dokuz Eylül, Facultatea de Arte Plastice, Sectia de Actorie si a participat la cursuri de actorie in ateliere din Londra si Amsterdam.

După absolvirea universității, a jucat în piese de teatru precum Macbeth și Don Juan’s Night alături de Haluk Bilginer. De-a lungul anilor a fost prezentatoare, voiceover de desene animate și a jucat în piese de teatru. 

Filmografie:
2018 – Nasipse Adayız (Arzu)
2018 – Bir Zamanlar Çukurova (Saniye)
2018 – Avlu (Merve)
2017 – Yüz Yüze (Melisa)
2016 – Kaçın Kurası (Neşe)
2016 – Rengarenk
2014 – Toz Ruhu (Neslihan)
2014 – Olur Olur (Ebru)
2014 – Vicdan (Hande)

In anul 2018 a fost cooptata sa joace in distributia serialului "Ma numesc Zuleyha", unde a interpretat remarcabil, rolul servitoarei Saniye, alaturi de mari actori, de la care a avut extrem de multe de invat.

Actrița face sport zilnic, practică Yoga și Wing Tsun și citește mult. În vacanța dintre sezoanele 1 și 2 ale serialului “Mă numesc Zuleyha” a luat cursuri de balet și canto.

Regizorii ei favoriți sunt Asghar Farhadi, Michael Haneke și Emin Alper iar filmele favorite sunt "Kramer vs Kramer", "Nașul" și "Fish Tank".

Citeste si: Gulten din "Ma numesc Zuleyha", sexy si nonconformista dincolo de rolul tinerei sfioase din serial! Iata cum arata celebra actrita dincolo de platourile de filmare!

Citeste si: Demir, orbit de gelozie! Afla ce masuri va lua barbatul impotriva rivalului sau, Yilmaz, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tatic devotat si implinit in viata reala! Iata ce nunta de vis a avut celebrul actor Bulent Polat alaturi de aleasa inimii sale, in urma cu cinci ani!

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate