Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tatic devotat si implinit in viata reala! Iata ce nunta de vis a avut celebrul actor Bulent Polat alaturi de aleasa inimii sale, in urma cu cinci ani!

Bulent Polat este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Bulent Polat este actor turc de teatru, film și televiziune. S-a născut pe data de 8 martie 1979 în Tunceli, Turcia. În 1987 s-a mutat împreună cu familia sa în Istanbul, unde a studiat actoria la Centrul de arte "Mujdat Gezen".

În anul 1992 a început să lucreze voluntar ca ușier la Teatrul Bakirkoy. Și-a început cariera cu piesa Sokak Kedisi în anul 1993 după care a fost angajat ca actor profesionist. În 1995 a primit oferta de a juca rolul principal în trei piese pe scena Teatrului de Artă Maltepe.

În 1999 s-a întors la Teatrul Bakirkoy ca asistent regizor. Ulterior a fost implicat în numeroase proiecte de teatru, cinema și seriale de televiziune, punctul de cotitură al carierei sale fiind serialul „Avrupa Yakasi”.
În 2008 a decis să-și ducă cariera la standarde internaționale studiind actoria la Școala Stella Adler Acting School din Los Angeles. După absolvire a revenit în Turcia în anul 2011.

Citeste si: Incredibil! Cum arata Hilal Altinbilek, protagonista serialului "Ma numesc Zuleyha", inainte de a recurge la operatiile estetice! Iata prin cat de multe transformari a trecut celebra actrita!

Citeste si: Vahide Perçin, alaturi de fostul sot in lupta cu o boala necrutatoare

Desi s-a dedicat trup si suflet carierei sale inca de la debut, Bulent Polat nu si-a neglijat niciodata viata personala. Acesta s-a indragostit iremediabil de frumoasa profesoara Duygu Senoglu, pe care a cerut-o in casatorie in anul 2014, iar nunta celor doi a avut lor un an mai tarziu. La scurt timp a aparut in viata lor primul copil, o fetita superba, care a devenit centrul universului lor si le-a pecetluit casnicia. (sursa: Instagram; tolbacudetoate.com)

Filmografie
1985 – Dokuzuncu Hariciye Koğuşu (Asker Mehmet)
1986 – Güvercinim
1987 – Ferhunde Kalfa
1988 – Serçeler Göç Etmez
1989 – Atlı Karınca
1991 – Aile Bağları
1993 – Ah Gurbet
1995 – Çiçek Taksi
1999 – Yılan Hikayesi (Mahmut)
2000 – Dadı
2002 – Beşik Kertmesi
2002 – Canım Kocacığım
2002 – Ah Yaşamak Var Ya!
2002 – Lahmacun ve Pizza (Takıyettin)
2003 – Giz
2003 – Estağfurullah Yokuşu (Osman)
2003 – Oğlum İçin (Bülent)
2004 – Avrupa Yakası (Şesu)
2004 – Balans ve Manevra (Zagor)
2004 – Kadirşinas (Avukat Vahit)
2005 – Ateşli Topraklar (Ahmet Çakıroğlu)
2005 – Keloğlan Kara Prens’e Karşı (Cankuşoğlan)
2006 – Rüyalarda Buluşuruz (Halil)
2005 – Otel İstanbul
2007 – Düş Yakamdan (Ozi)
2008 – Sıfır Noktası (Sinema Filmi)
2012 – Bir Zamanlar Osmanlı
2013-2014 – Karagül (Sabri)
2014 – Gölgedekiler
2014-2016 – Kertenkele Yeniden Doğuş
2018 – Bir Zamanlar Çukurova (Kahya Gaffur)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate