Cine este și câți ani are Saniye din serialul Mă numesc Zuleyha! Celebra Selin Yeninci a trecut prin momente teribile după ce s-a infectat cu COVID-19! Iată ce a pățit actrița!

,

Selin Yeninci a trecut prin momente teribile anul trecut în timp ce se află pe platourile de filmare ale celui ale serialului Mă numesc Zuleyha.


In articol:

Îndrăgita Selin Yeninci are doar 34 de ani, însă se poate mândri cu o experiență vastă în domeniul actoriei deoarece a luat contact cu platourile de filmare în distribuția unui serial de televiziune, încă de când avea vârstă de șase ani, iar de atunci a visat și a luptat neîncetat pentru marele vis de a deveni o actrița celebra.

Cine este și câți ani are Saniye din serialul Mă numesc Zuleyha

Destinul i-a pregătit talentatei Selin Yeninci un drum frumos și a reușit să urce pe treptele succesului de-a lungul carierei sale, devenind astăzi una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație. Selin a făcut furori relativ recent cu rolul jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, care i-a adus mult succes și un plus de notorietate.

ma numesc zuleyha

Selin Yeninci, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Selin Yeninci]

Selin Yeninci s-a născut în anul 1988, în Istanbul, acolo unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților săi, care i-au descoperit încă din copilărie pasiunea pentru actorie și au sprijinit-o să studieze și apoi să ia contact cu lumea fascinantă a actoriei.

Citeste si: Cum arată celebra Selin Yeninci din serialul "Ma numesc Zuleyha" fara machiaj! Iata cum arata tenul indragitei actrite, cand nu se afla pe platourile de filmare!

Selin a decis la vârstă majoratului să studieze Facultatea de Teatru în cadrul Universității Dokuz Eylül, iar apoi cu ajutul familiei sale, care a sprijinit-o enorm, a reușit să meargă să se perfecționeze în cadrul atelierelor de teatru din Londra și Amsterdam și apoi a revenit în Istanbul, unde a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme de excepție.
În prezent Selin Yeninci se numără printre cele mai apreciate și admirate actrițe din generația ei și continuă să își surprindă fanii cu apariții inedite în seriale de mare succes.

Selin Yeninci

Selin Yeninci, o actrita completa

[Sursa foto: Instagram Selin Yeninci]

Anul trecut, undeva la începutul lunii martie, Selin Yeninci a trecut prin momente de groază, după ce s-a infectat cu COVID-19 și starea ei s-a agravat progresiv, chiar în timp ce se află pe platourile de filmare din orașul Adana, acolo unde filma alături de colegii săi pentru serialul Mă numesc Zuleyha.

În cele din urmă, îndrăgită actrița a ajuns în stare destul de gravă la spital, acolo unde a primit rapid îngrijiri medicale de specialitate și în scurt timp a reușit să își recapete forțele, să se vindece, revenind pe platourile de filmare acolo unde era așteptată de colegii săi, pentru a relua filmările.

Selin Yeninci

Selin Yeninci a suferit de COVID-19 anul trecut

[Sursa foto: Instagram Selin Yeninci]

Citeste si: Recunoașteți fetița zglobie din imagine? Astăzi face furori cu talentul și frumusețea ei în serialul Mă numesc Zuleyha!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Recunoașteți fetița zglobie din imagine? Astăzi face furori cu talentul și frumusețea ei în serialul Mă numesc Zuleyha!

Actriţa Anne Heche a fost declarată moartă în urma unui accident

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Superba Hilal Altinbilek, eroina producției Mă numesc Zuleyha, apariție uluitoare alături de un bărbat misterios!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies