Recunoașteți fetița zglobie din imagine? Astăzi face furori cu talentul și frumusețea ei în serialul Mă numesc Zuleyha!

,
actrite din turcia

Selin Yeninci este astazi o actrita apreciata in Turcia

[Sursa foto: Instagram Selin Yeninci]

Astăzi micuța fetiță din imagine este o femeie superbă și talentată care a devenit așa cum a visat, o actriță apreciată.

Anii au zburat rapid și fetița brunetă din imaginea de mai sus este în prezent o femeie frumoasă, inteligentă și ambițioasă, care a luptat să devină ceea ce și-a dorit încă din copilărie, o actriță celebră. Micuța este nimeni alta decât Selin Yeninci, actrița care a făcut furori cu rolul Saniye în serialul Mă numesc Zuleyha și care a demonstrat un talent uluitor și o pasiune nebună pentru profesie.

Selin Yeninci, actriță de la vârsta de șase ani

Superba Selin Yeninci s-a născut în anul 1988 în Istanbul, într-o familie înstărită. Tatăl ei este ofițer militar pensionar iar mama să deține un cabinet estetic, însă nu au forțat-o pe fiica lor să le urmeze în carieră, ci dimpotrivă i-au oferit tot sprijinul pentru a studia în domeniul pe care și l-a dorit, actoria, pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actrița. Încă de la vârsta de șase ani a fost actriță de voce în cadrul unui program pentru copii la radio TRT. Peste ani, Selin Yeninci s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universitățîi Dokuz Eylül, iar ulterior a urmat și câteva cursuri de actorie în ateliere de teatru din Londra și Amsterdam.

ma numesc zuleyha

Selin Yeninci, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Selin Yeninci]

Citeste si: Saniye din productia "Ma numesc Zuleyha", in ipostaze inedite! Iata cum a fost surprinsa actrita Selin Yeninci, in cadrul unui concurs organizat chiar in Adana, orasul in care a filmat pentru serial!

La scurt timp după absolvirea facultății Selin a început să joace în diverse piese de teatru pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul. Primul rol jucat într-un serial de televiziune l-a primit în anul 2011, în producția Cennetin Sırları, iar ulterior această a jucat în mai multe seriale și filme care i-au adus mare succes.
În anul 2018 Selin Yeninci a fost cooptată să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, pe care l-a considerat o mare provocare pentru cariera ei, deoarece a fost un proiect de amploare, în care a jucat alături de mulți actori celebri ai Turciei.

actrite din turcia

Selin Yeninci, alaturi de marea actrita Vahide Percin

[Sursa foto: Instagram Selin Yeninci]

Anul trecut, celebra actrița mărturisea presei din Turcia faptul că în pauza dintre sezoanele 1 și 2 ale serialului Mă numesc Zuleyha a urmat cursuri de balet și canto, bifand astfel alte două mari pasiuni ale sale.
Dincolo de platourile de filmare, Selin Yeninci este o femeie extrem de discretă, căreia nu îi place să iasă în evidență cu aspecte din viață să personală, ci doar cu realizările sale profesionale.

actrite din turcia

Selin Yeninci, o actrita completa

[Sursa foto: Instagram Selin Yeninci]

Citeste si: Cum arată celebra Selin Yeninci din serialul "Ma numesc Zuleyha" fara machiaj! Iata cum arata tenul indragitei actrite, cand nu se afla pe platourile de filmare!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Mă numesc Zuleyha, Umit, plan zădărnicit!

Codrin Ștefănescu dă de pământ cu Clotilde Armand: În București se trăiește mai rău decât în Ucraina / Video

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Mă numesc Zuleyha, Umit, plan zădărnicit!

Cine este câți ani are carismaticul Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este frumoasa soție a celebrului Bülent Polat și ce fetiță superbă au împreună!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies